ID Academy og GoMentor.dk indgår samarbejde

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Det nye samarbejde har til hensigt at styrke danskernes valgmuligheder, når de ønsker at modtage samtaleterapi.

ID Academy og GoMentor har henover sensommeren arbejdet på et samarbejde, som i dag har udmøntet sig i, at danskerne får endnu flere valgmuligheder, når de ønsker at finde en terapeut.


ID Academy udbyder psykoterapeut-uddannelser rundt om i hele Danmark, og GoMentor har Danmarks største online-platform for samtaleterapi og selvudvikling. Derfor virker samarbejdet også oplagt.


Aftalen indebærer, at ID Academys 3. og 4. års studerende på den 4-årige ID psykoterapeut-uddannelse nu har mulighed for at oprette sig på GoMentors platform.


Efter to år på studiet skal de studerende hos ID Academy nemlig ud og få erfaring med klienter, så de til sidst på studiet kan blive certificerede.


Og på Gomentor.dk vil interesserede brugere derfor fremadrettet kunne finde psykoterapeuter, som er under uddannelse. Det kan de med et særligt søgefelt, som brugeren kan krydse af, så der kun bliver vist psykoterapeutstuderende.


”Det her er en rigtig god mulighed for vores dygtige og klient-modne studerende til at blive fundet online, få noget solid klienterfaring og samtidig gøre en forskel for andre mennesker” – udtaler Daniel Brandt, den ansvarlige for aftalen hos ID Academy.


Når de studerende efter to år er godt rustede til at tage imod klienter, har de på dette tidspunkt fået mere end to års undervisning. Derudover har de levet op til et krav om at have deltaget i minimum 150 timers øvegrupper med andre studerende, deltaget i 40 timers supervision med en underviser og modtaget mindst 30 timers egenterapi.

Godt med flere valgmuligheder

Troels Sletved er CEO og partner samt den ansvarlige bag aftalen hos GoMentor. Han er glad for at have indgået en aftale med ID Academy, da den giver et større udvalg af mentorer til vores brugere:


”Det er vigtigt for os, at vi bliver ved med at udvikle de valgmuligheder som vores brugere har, når de skal finde fx en terapeut. Med ID Academys studerende på platformen, kan brugerne nu finde en terapeut, der er under ”træning” – men samtidig også til en pris der er derefter. Hermed håber vi på, at også personer der normalt ikke ville vælge et terapiforløb på grund af prisen, vælger at tage imod muligheden.”


Priserne vil typisk ligge mellem 150 og 400 kr. pr. session, alt efter hvor langt i uddannelsen de studerende er. Priser for færdiguddannede kan overstige 1000 kr. pr. session.


De studerende modtager løbende supervision, det vil sige feedback fra en underviser, så de altid er i stand til at støtte deres klienter bedst muligt.

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.