Fremtidens psykolog er en, du taler med på nettet

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Politiken

30. maj 2019

Omkring 120.000 danskere har prøvet at chatte, maile og videosamtale med en psykolog over nettet. Det kommer mange flere til, spår psykologer og online-platforme.

»Vi har set en vækst i brugen af vores online terapi-løsninger på over 100 procent om året de seneste 3 år, og vores forventninger til vækst i 2019 er endnu højere«, fortæller Troels Sletved, der er direktør i GoMentor, som er en portal for terapi- og coachingydelser samt udbyder af online terapi-løsninger.

Portalen åbnede i 2011 og var ifølge direktøren lidt for tidligt ude med online terapi dengang. Men nu er brugernes interesse vakt.

»En af de nye løsninger, vi har oplevet en stigende efterspørgsel på, er en form for online terapi eller coachingløsning i abonnementsform, hvor brugerne har mulighed for at skrive ubegrænset med for eksempel deres psykolog, når de har tid og behov. Psykologen svarer inden for 24 timer, så brugerne opnår den optimale frihed og fleksibilitet, hvilket på mange måder passer væsentlig bedre ind i en moderne danskers hverdag«, siger han.

Læs hele artiklen her: https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art7224689/Fremtidens-psykolog-er-en-du-taler-med-p%C3%A5-nettet

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.