Vibeke Bastide - Psykolog, Coach

Vibeke Bastide

Psykolog, Coach

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg har praksis 3 steder, men desværre ikke overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder at du ikke kan bruge din henvisning hos mig:


1. Københavnsvej 26E,1 sal, 4000 Roskilde - onsdag og fredag kl 9 - 18
2. Storgade 10, 2. sal, 4180 Sorø - tirsdag kl 10 - 18
3. Gøgevej 18, 4040 Jyllinge - mandag og torsdag 8.45 - ca 17


Jeg er vant til at arbejde med korttidsterapi ( fra 5-til 10 timer) Det betyder at jeg har en relativ aktiv rolle og arbejder målrettet og ret værkstøjsorienteret med problemstillinger, der bringes op i samtalen. Du får også i mindre omfang opgaver som trænes mellem terapimøderne. 

Jeg arbejder eklektisk dvs. at jeg trækker på inspiration fra flere af de psykologiske skoler og deres metoder (psykodynamisk, kognitiv, systemisk ) når erfaringen siger, at de har vist sig særligt effektive ved et psykisk problemer (feks kognitiv terapi til angst) Jeg bruger selvfølgelig kun metoder jeg er kvalificeret til.

Jeg er uddannet cand. Pæd.psych. i 1998 og autoriseret psykolog i 2006. Jeg har en 2 årig efteruddannelse i systemisk psykoterapi fra Dispuk og en 3 årig uddannelse som psykodynamisk psykoterapeut på Institut for gruppeanalyse. Desuden har uddannet mig i kognitive og adfærdsterapeutiske metoder i forbindelse med angst og depression. Samt kronisk sorg, stress og udbrændthed. Endelig er jeg undervejs med uddannelse som specialist i psykotraumatologi.  

Jeg tilbyder samtaleterapi og coaching indenfor de områder, som er nævnt under specialer, og det er bl.a. arbejdsrelateret Stress og mobning på arbejdspladsen. Let til moderat angst og depression samt sorg og krise, herunder dødsfald, alvorlig sygdom, fyring, ulykker, vold og skilsmisse. Desuden personlige og relationelle problemer som f.eks. ensomhed, lavt selvværd, problemer i parforhold. Ledercoaching og rådgivning /undervisning i stress er et andet af mine specialer.

Jeg startede egen praksis i 2007 og arbejder sammen med forskellige netværk af psykologer. Inden da var jeg ansat i i HK med opgaver inden for det psykiske arbejdsmiljø, akut krisehjælp , coaching – herunder undervisning i coachingmetoder, og leder- og personaleudvikling.

Jeg deler min arbejdstid mellem 2 klinikker: Jyllinge (nord for Roskilde) og Sorø. Det betyder at jeg også har klienter fra Stenlille, Dianalund, Ruds Vedby, Høng, Slagelse, Ringsted, Gundsømagle, Stenløse og Ølstykke.


Du er velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller hvis du mener at jeg kan hjælpe dig.