Robert Jakobsen -

Robert Jakobsen

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Robert Mark Jakobsen har siden 2005 undervist i alle former for salg hos mere end 50 virksomheder. Robert er fra 1968 og har været selvstændig i mange år. Et veludviklet entreprenør gen har givet en bred erfaring fra detailbutikker til medie- og it-virksomhed og nu kursusvirksomhed. Uddannelse: Maskinarbejder Maskinist ved Københavns Maskinmesterskole Diplomsælger uddannelse gennem Danske Sælgere Merkonom i markedsføring DISC-certificeret i salgspsykologi og forhandling samt coaching og rekruttering Flere NLP-uddannelser Forfatter til følgende fag bøger • “Grundbog i salg” • “NLP in selling” • “Messe salg”

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.