Pia Byrgiel - Psykolog

Pia Byrgiel

Psykolog

Roskilde

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Supervision, individuel 1.300 kr. Aftal tid

Parterapi 1.700 kr. Aftal tid

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 26 56 91 92

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

I min praksis tilbydes hjælp til de mangeartede problemer der kan opstå i familien, for eksempel vanskeligheder i samspillet med børn, med teenagere, i selve parforholdet eller i forhold til øvrige familiemedlemmer. Herudover tilbydes samtaleterapi med henblik på at afhjælpe: - angst - depression - kriser - stress - udbrændthed Jeg har stor erfaring med såvel individuel terapi, som par og familieterapi. I børneterapi benytter jeg blandt andet lege og tegneterapi. Min baggrund er psykodynamisk med efteruddannelse inden for kognitiv og systemisk metode. I terapien kan endvidere benyttes hypnoterapi og EMDR. Jeg tilbyder såvel kortere som længerevarende forløb. Med personlig coaching kan du få succe i privatlivet såvel som arbejdsmæssigt! Brug din personlige coach som sparringspartner og sæt fokus på din personlige udvikling. Hvad er dit mål?! Hvordan kommer du derhen?! Jeg tilbyder supervision såvel individuelt som i grupper til et bredt udvalg af fagrupper. Jeg har psykolognævnets supervisor godkendelse Jeg har stor erfaring i personlige undersøgelser af såvel børn som voksne, samt udarbejdelser af forældrekompetenceundersøgelser.