Pernille Louise Salling - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor

Pernille Louise Salling

Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Mentor

Valby, Online

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Familieterapi 900 kr. Aftal tid

Forældrerådgivning og coaching 750 kr. Aftal tid

Terapi for teenagere og unge - Studierabat 550 kr. Aftal tid

Terapi for ledige på hverdage mellem kl. 9:00-14:00 550 kr. Aftal tid

Terapi ved fremvisning af lægehenvisning 375 kr. Aftal tid

Terapi og rådgivning per mail eller tlf. 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 43

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Online terapi 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 43

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Opnå meningsfuld og dyberegående forandring i dit liv

 

Familieakademi tilbyder terapi og rådgivning til voksne, børnefamilier, forældre, teenagere, børn og unge. 

Det kan virke skræmmende at søge hjælp, men hvorfor spilde kostbar tid? I mit rum er der ingen løftede pegefingre. Jeg vil gøre mit til at du føler dig tryg og mødt med respekt, empati og i øjenhøjde. 

 

Terapi for voksne

Terapi kan fx hjælpe dig, hvis du gennemgår en personlig krise eller tab, står i en helt ny livssituation, ønsker at opleve mere glæde i dit liv, ønsker hjælp til at skabe nye livsforandringer, gerne vil blive bedre til at mærke dine behov og skabe det liv, du drømmer om, ønsker at blive bedre til at sætte grænser, ønsker hjælp til vredeshåndtering eller gerne vil opleve mere nærhed i dine relationer. Temaer kan fx være: angst, depression, tristhed, generel mistrivsel, lavt selvværd, efterfødselsreaktioner, konflikter, skilsmisse mm.

 

Familieterapi eller forældrerådgivning - fordi relationer er det vigtigste vi har

Kan du genkende at forældreskabet både kan være kilde til den største afmagt og den største glæde? Så kender du måske også til at der kan opstå situationer, hvor du kommer i tvivl om, hvad du som forælder skal gøre og hvordan du bedst griber situationen an. Det er helt naturligt. Terapi/rådgivning for par og familier kan være virksomt i forhold til fx udfordringer med skilsmisse, sammenbragte familier, adfærds- og udviklingsproblematikker og/eller sårbare børn og unge. Det kan også være du ønsker hjælp til at forbedre en mor-barn-relation eller far-barn-relation. Giv en gave til dig selv, evt. din partner og dine børn som kan være med til at skabe langtidsholdbare forandringer og give dig mulighed for at se på dig selv og dine omgivelser med nye og mere milde øjne. 

 

Terapi for unge - Bemærk at jeg tilbyder studierabat.

HeartTalk er et forløb der er skræddersyet til dig mellem 12-25 år. Det er et frirum for dig der har brug for én at tale med om dét der fylder og optager dig i dit liv. Sammen vil vi kigge på dine ressourcer og hvad der begrænser dig, så du får mulighed for at få det bedre og stå stærkere i dig selv. Temaer kan fx være:

  • Stress - måske lever du et meget aktivt liv; (på studiet, arbejdet, fritidsliv og på sociale medier), men har svært ved at holde til det.
  • Præstationspres - både indre og ydre pres. måske kender du til at have tårnhøje og ofte urealistiske forventninger til dig selv
  • Lavt selvværd - en følelse af at ikke være god nok og du sammenligner dig med andre.

Sådan foregår det:

Jeg byder dig velkommen i hyggelige og professionelle rammer i hjertet af Valby. Sammen med dig tager jeg udgangspunkt i dine tanker, følelser og kropssansninger, da jeg mener det giver det bedste fundament for at opnå ægte transformation. Når man kan mærke sig selv, har man et godt udgangspunkt for at skabe retning for sig selv og fremstå mere autentisk i kontakten, og i den helende proces vil nye muligheder og ressourcer dukke op. 

 

Du er hjerteligt velkommen uanset hvad din baggrund er, og hvad du kommer med.

Klientudtalelser

Lars, far til Laura på 14 år - "Efter et forløb hos Pernille, har vores datter fået mere liv og glæde i øjnene. Laura tror mere på sig selv og har fået det bedre i klassen og i forhold til de andre. Hendes mor og jeg har desuden fået redskaber til at støtte hende og samtidig udfordre hende i forhold til de ting der bekymrer hende og som før har været en umulighed. Det har givet os mere ro på hjemmefronten. Tak, vi giver Pernille de varmeste anbefalinger. /Lars"  Læs mere  Læs mindre

Anna Johansen, mor til 10-årig datter - "Jeg er så glad for at have talt med Pernille og jeg kan bruge det hele og transformere den viden til mit behov, hvor jeg står pt. Jeg følte mig lyttet til og fik god feedback samt redskaber til bedre kommunikation med omgivelserne. Jeg følte mig set for den jeg er, og har fået mere selvtillid og selvværd. Det usikre er længere væk, og jeg ved, at jeg er på rette vej og gør det rigtige for min lille familie. Jeg føler jeg har fået min værdighed tilbage, og det giver mig kræfter og mere power. Nu er jeg mere optimistisk, og jeg har fået et kærligt puf som puster liv i mine egne dybere ressourcer. Tak skal du have, Pernille. "  Læs mere  Læs mindre

Sidsel Sommer, 41-årig mor - "Jeg mærkede ikke glæde ved min datter de første mange måneder. Jeg havde dårlig samvittighed. Af og til græd jeg over det store ansvar der fulgte med at blive forælder, og over den fortid der aldrig mere ville komme tilbage. Aldrig mere en ubekymret tilværelse hvor jeg kunne gøre præcis som det passede mig. Når jeg så hende ligge i voksiposen, tænkte jeg: Bare det var mig der lå dernede og blev passet på og puslet om, og slap for så stort et ansvar. Det var en lettelse at tale med Pernille om hvordan jeg havde det og dele de gode, men også de forbudte tanker og følelser. I dag elsker jeg min datter højst i hele verden. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.