Paul Erik Planitzer -

Paul Erik Planitzer

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Efter at have været selvstændig i mere end 12 år valgte jeg at blive studerende. Jeg tog en psykoterapeutisk uddannelse på Masterniveau (NLP) og fortsatte efter et par år med en diplomuddannelse.

Sideløbende begyndte jeg at arbejde med mennesker, der led af angst og stress og med en kombination af erfaring og nye metoder udviklede jeg effektive redskaber, som også havde en forebyggende effekt.

Jeg opdagede, at der var en enkel og meget ligetil måde at forstå angst og stress på. Derfor begyndte jeg at holde foredrag om disse og holdt også internatkurser, hvor deltagerne lærte at forstå og arbejde med angsten på en positiv og konstruktiv måde.

Resultatet af denne metode har sikret over 90 % af deltagerene et liv, hvor de ikke længere er plaget eller passiviseret af deres angst og stressfølelser.

Mens jeg arbejdede med ovennævnte, læste jeg videre til uddannelses- og erhvervsvejleder på diplomniveau og fik min overbygning til Certificeret Grow2 Mastercoach GCMC, hvilket betyder at jeg i dag også arbejder som supervisor og mentor for coaches og coachstuderende.

Jeg har coachet
- ledige til arbejde og uddannelser for jobcentre og anden aktører
- virksomhedsledere i personlig udvikling af lederstil og i fht privatsfæren
- private i livets genvordigheder, karrierevalg og jobskifte
- personer med lavt selvværd
- teams til at nå deres mål
- ansatte ifht stress
- iværksættere til virksomhedsudvikling og virksomhedsopstart
- High Performans Teams.


Jeg arbejder både med supervision, telecoaching og fysiske møder. Og jeg kører gerne ud.


Udsagn for tidligere kunder:
"Vi har haft den fornøjelse at modtage 5 sessioner team coaching af Paul Erik Planitzer. Sessionerne havde til formål at gøre os bedre til at udnytte hinandens styrkesider. Desuden har vi modtaget et individuelt styrkebaseret coachforløb med det formål at gøre os mere bevidste om at anvende vores stærke sider til at skabe fremdrift og nå vores mål til tiden. Paul Erik Planitzer har med respekt, indlevelse og kærlig provokationført os gennem sessionerne, og vi har til fulde fået indfriet vores forventninger. Dette ses også på vores resultater, som er blevet markant bedre. Tak til Poul Erik for en engageret og professionelt indsats. " JettePorsmose Skylvad, Projektchef

Udsagn fra tidligere klienter:
Et liv uden angst Jeg havde levet et liv med angst, indtil Paul Erik Planitzer tog mig og hele min familie under armen. Fra dag 1 var jeg tryg ved ham. Jeg deltog i hans kurser. Jeg har igennem hele mit forløb med bl.a. panikangst mødt mange fag folk (psykologer, terapeuter og andre) som mente de kunne hjælpe mig af med min angst, men aldrig har jeg mødt en mand så lige til og omsorgsfuld som Poul Erik Planitzer. I stedet for at tage fat i angsten som udgangspunkt, tog han fat i de værdier jeg havde og vægtede højest i mit liv, han gav mig nogle redskaber, som jeg kunne arbejde med i min hverdag og som var yderst brugbare. Før jeg mødte Paul Erik Planitzer, var jeg ikke i stand til at se meningen med mit liv. Jeg kunne hverken være alene bare 5 min. eller komme uden for min dør. På en stille og rolig, og en ikke angstprovokerende måde, fik han lært mig at få tillid til mig selv igen, og mod på livet. Det har givet ikke kun mig, men hele min familie en ro igen. Paul Erik Planitzer er en enormt sympatisk, tillidsvækkende ogo msorgsfuld mand. Jeg giver ham æren for at jeg i dag kan leve et liv uden angst og nyde mine døtre og livet fuldt ud igen. Så jeg giver hermed minstørste og bedste anbefaling til Paul Erik Planitzer. Sara A. Christensen - 26årige enlig mor til 2, og med mod på livet.