Liselotte Holm - Coach

Liselotte Holm

Coach

København, Helsingør, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Familie/par-coaching - Helsingør 850 kr. Aftal tid

Coaching x 6 - Helsingør 4.250 kr. Aftal tid

Coaching - Helsingør 750 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Business Coaching inkl. kørsel 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Familie/par-coaching - KBH 850 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching x 6 - KBH 4.250 kr. Aftal tid

6 samtaler

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching - KBH 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 03

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Business Coaching 1.500 kr. Aftal tid

Familie/par-coaching 850 kr. Aftal tid

Coaching x 6 2.500 kr. Aftal tid

Coaching 450 kr. Aftal tid

Coaching x 6 4.250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 03

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Hele Danmark taler om det - og vi kender alle en i vores omgangskreds der er eller har været ramt af stress. Work Life Balance er noget vi er nødt til at forholde os til.

Det er en del af vores livsstil at have arbejdspres

  • Vi føler os magtesløse også som chef
  • Vi ved ikke hvad der skal til for at det går væk.

Vi alle ønsker effektive og engagerede medarbejdere, men det kræver at vi ser symptomerne i tide eller endnu bedre – forebygger stress.

Ved at tilegne os viden om stress, identificere og lære vores stressmønster og advarselstegn at kende - hvad der er normale reaktioner hos dig, kan vi hver især være med til at forebygge, at den uhensigtsmæssige langvarige stress udvikles og afhjælpes, sådan at du selv bliver vil blive bedre til at reagere på signalerne, når du møder dem i hverdagen, både hos dig selv men også hos andre.

Jeg har været leder igennem 15 år (Bachelour i pædagogisk) og har haft medarbejdere jeg har hjulpet igennem stress og selv prøvet at få stress symptomer. Jeg har derfor et indgående kendskab til symptomerne. Det har gjort mig god til at genkende symptomerne hos andre og give dem støtte og hjælp gennem samtale og gode værktøjer der virker.

Jeg er praktiserende NLP terapeut (Master i NLP) med en kognitiv og løsningsfokuseret tilgang og tilbyder virksomheder forebyggende oplæg i såvel som jeg hjælper enkelt personer med at finde arbejdsglæden igen.


Jeg tilbyder:

Workshop i "FOREBYG STRESS" eller " WorkLifeBalance" hvor jeg kommer ud til jeres virksomhed og holder et oplæg omkring stress, hvor I får lavet en personlig test og får gode værktøjer i dagligdagen.

Webinar i Work Life Balance, et online kursus der kan købes direkte på min website, med gode tips og øvelser ”hands on”, der sætter dit liv i perspektiv og hvor du lærer at vægte det vigtigste først.

One on one session, og Gruppe sessioner, hvor vi gennemgår dine symptomer. Du får også en test og får resultatet i første session og derefter vælger vi den rigtige behandling til dig i trygge rammer.


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.