Liselotte Holm - Coach

Liselotte Holm

Coach

København, Helsingør, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 750 kr. Aftal tid

Coaching x 6 4.250 kr. Aftal tid

6 samtaler

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Coaching med rabat 450 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende og arbejdsledige.

Familie/par-coaching 850 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Business Coaching inkl. kørsel 1.500 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 03

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 450 kr. Aftal tid

Coaching x 6 2.500 kr. Aftal tid

Familie/par-coaching 850 kr. Aftal tid

Business Coaching 1.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 56 03

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Work Life Balance er vigtigt og noget vi er nødt til at tage hånd om.

De fleste af os kender en i vores omgangskreds der er eller har været ramt af stress. Det er en del af vores livsstil at have arbejdspres, men vi skal passe på at det ikke udvikler sig til stress og ubalance.

 

 

Oplever du nogle af disse symptomer?

  • Følelsen af meningsløshed
  • Følelsen af magtesløshed
  • Manglende overblik
  • Hukommelses besvær
  • Fysiske symptomer som hjertebanken, åndenød, hovedpine, opspænding i kroppen
  • Og ikke mindst, føler du at du overlever i stedet for at leve?

 

Hvad Work Life Balance kan gøre for dig, afhænger af den situation du befinder dig i.

 

Jeg kan hjælpe dig til at skabe det overblik der skal til for at finde årsagen til din ubalance. Ved at tilegne os viden om din stress, identificere og lære dine stress mønstre og advarselstegn at kende -og  hvad der er normale reaktioner hos dig, kan vi forebygge, at den uhensigtsmæssigt langvarige stress udvikles og derved afhjælpes, sådan at du selv vil blive bedre til at reagere på signalerne, når du møder dem i hverdagen, både hos dig selv men også hos andre.

 

Jeg tilbyder:

 

  • One on one session hvor vi gennemgår dine symptomer samt laver en test hvor du får resultatet i første session, ud fra testen vælger vi den rigtige behandling til dig i trygge rammer.
  • Workshop i "FOREBYG STRESS" eller " WorkLifeBalance" hvor jeg kommer ud til jeres virksomhed og holder et oplæg omkring stress, hvor I får lavet en personlig test og får gode værktøjer i dagligdagen.
  • Webinar i Work Life Balance, et online kursus der kan købes direkte på min website, med gode tips og øvelser ”hands on”, der sætter dit liv i perspektiv og hvor du lærer at vægte det vigtigste først.

 

Om mig:

Jeg har været leder igennem 15 år (Bachelor i pædagogik) og har haft medarbejdere jeg har hjulpet igennem stress og har også selv prøvet at få stress symptomer. Dette har givet mig et indgående kendskab til symptomerne og har gjort mig god til at genkende symptomerne hos andre og give dem støtte og hjælp gennem samtale og gode værktøjer der virker.

 

Jeg er praktiserende NLP terapeut (Master i NLP) med en kognitiv og løsningsfokuseret tilgang og tilbyder virksomheder forebyggende oplæg i såvel som jeg hjælper enkelt personer med at finde arbejdsglæden igen.

 

 

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links, du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid såfremt min kalender allerede skulle være booket.

 

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål.