Lars Nørgaard - Psykolog

Lars Nørgaard

Psykolog

Lyngby, Hellerup, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Erhvervspsykologisk coaching 1.395 kr. Aftal tid

Parterapi 1.600 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 66

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 795 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 66

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg arbejder på at få det bedste frem i andre mennesker

Jeg brænder for, sammen med dig, at skabe overblik og ny forståelse af din samlede situation. Finde ud hvad er det, der driver dig? Hvilke beslutninger skal du træffe? Hvornår skal du gå til højre, hvornår skal du blive stående? Hvad skal der til for at du oplever flere gode dage end dårlige?

Med jævne mellemrum ser jeg mennesker flytte sig ganske betragteligt på det personlige plan. De griber fat i sig selv og investerer energi i at påvirke deres egen udvikling i netop den retning, de drømmer om.

Den ene dag er det lederen, som har svært ved at få samarbejdet til at køre med sine kolleger, den næste dag er det den unge studerende, som har mistet gejsten. Alle har en gang imellem brug for hjælp. Hjælp til at finde ressourcerne i sig selv til at komme videre.

Mange års erfaring har lært mig, at mennesker bedst mestrer deres udfordringer, når de selv tager ansvar. Læner man sig tilbage og forventer at blive “fixet” uden selv at stræbe efter løsninger, vil man blive udfordret af min tilgang. Jeg tror på, at det er synergien og samarbejdet, der virker helende og baner vejen for udvikling. Metaforisk sagt, er psykologen at betragte som træneren, der guider, opmuntrer og motiverer sportsmanden – men han spiller ikke kampen for ham.

Måske ved du ikke helt selv, hvad dit problem eller din udfordring handler om. Det er helt i orden. Det er noget af det første, vi sammen kaster os over – at få skabt et overblik over din særlige situation. Overblikket giver indsigt i, hvad der er væsentligt, og hvad der er mindre væsentligt for dig. I fællesskab identificerer vi, hvilken hjælp, du har brug for.

Personlig udvikling

Personlig udvikling er for dig, der på mange måder har det godt her i livet, men som gerne vil mere. Vi udvikler os hele tiden, helt af os selv. Men hvorfor nøjes med at klare sig fint? Hvad nu, hvis du råder over nogle ressourcer, som ikke kommer i spil? Hvis du kan realisere et hidtil ukendt potentiale, som bringer dig afgørende videre i livet, hvorfor så ikke gøre det?

Samtalemetode

Mit metodevalg afhænger til enhver tid af opgaven og af den eller de personer, der er overfor mig. Generelt er det min vurdering at en kognitiv tilgang skaber gode og varige resultater, og jeg bidrager bedst, når der kan laves målsætninger og eksperimenteres direkte med adfærdsjusteringer. Kognitiv betyder det, der har med erkendelsesprocesser at gøre – dvs. de processer, som foregår i hjernen (tænkning, erfaring), og som oftest er tilgængelige for personens bevidste bearbejdning.

Coaching

Coaching handler om, at det arbejdende menneske har brug for løbende sparring og alle har behov for at tale med andre om deres arbejde. Der er ikke noget forkert i at tale med gud og hvermand om sit arbejde, men ofte fører det ikke rigtig til noget.

Jeg brænder for, sammen med dig at skabe overblik og ny forståelse af din samlede arbejdssituation. Finde ind til kernen – hvad er det, der driver dig? Hvilke beslutninger skal du træffe? Hvornår skal du gå til højre, hvornår skal du blive stående? Hvad skal der til for at du går glad på arbejde de fleste dage? Det er dét, coaching handler om hos mig. Når det lykkes at finde svar på de store spørgsmål, kan vi næsten ikke være i os selv af bare tilfredshed og energi.

Skal vi gå i gang?

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle