Kenan Hansen - Hypnoterapeut, Psykolog

Kenan Hansen

Hypnoterapeut, Psykolog

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg er autoriseret psykolog og hypnoterapeut. Jeg er specialiseret i kognitiv terapi (CBT), ACT (Acceptance og Commitment Therapy) og Mindfulness.

Som din terapeut, er mit mål at hjælpe dig med eventuelle problemer, der forhindrer dig i at fungere i dit liv.

På mit kontor, som er placeret ved Tårnby st., tilbyder jeg dig et fortroligt, trygt og accepterende miljø hvor du kan dele dine problemer og jeg kan hjælpe dig med at håndtere dem effektivt og hurtigt. 

Jeg udfører kvalificeret og seriøs behandling af stress, angstrelaterede lidelser, lavt selvværd, depression, sorg, krise, traume, studieproblemer, kulturelle problemer og andre individuelle problemer. Jeg tilbyder også parterapi og familieterapi. Desuden har du mulighed for at få samtale uden ventetid. Derudover  tilbyder jeg forskellige slags kurser i Mindfulness, specielt mod stress og overspisning, og jeg udbyder også stress kurser i Mindfulness til ledere og medarbejdere. 

Konsultation kan foregå på dansk, engelsk, tyrkisk eller spansk. 

I forhold til min faglige baggrund er jeg uddannet psykolog fra Københavns Universitet og medlem af Dansk Psykolog Forening.  Jeg er også Mindfulness-instruktør og har mange års meditationspraksis bag mig. Jeg er uddannet indenfor Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School i USA.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.