Karen Olsen -

Karen Olsen

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Jeg er krops- og psykodynamisk psykoterapeut og Somatic Experiencing® Practitioner.

Jeg tilbyder individuel terapi og behandling af chok og traumer

SE® terapi er en kropsorienteret behandlingsmetode som afhjælper følgerne af chok, traumer og overvældende begivenheder i livet. Metoden kan hjælpe dig med at finde ro og tryghed igen efter en voldsom begivenhed og reducere eller helt fjerne symptomer, der er opstået på grund af traumatiske hændelser. Se mere her: www.seforeningen.dk


Jeg har også samtaler med de helt unge, som på forskellig måde udfordres af mødet med voksenlivet. Jeg har erfaring med unge med angst, depression og forskellige former for selvskadende adfærd.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med børn og familier og arbejder fortsat med vejledning og rådgivning til forældre om barnets normale udvikling, opdragelse og forældrerollen i det moderne samfund. Jeg har haft grupper for kvinder med efterfødselsreaktioner i offentligt regi siden 2001.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.