June Werenfeldt - Psykoterapeut, Coach, Mentor, Stresscoach

June Werenfeldt

Psykoterapeut, Coach, Mentor, Stresscoach

København Ø, Holbæk, Online

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Gratis forsamtale 0 kr. Aftal tid

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Ved køb af pakke med 5 individuelle samtaler - er prisen pr. samtale 650 kr. 3.250 kr. Aftal tid

Intensivt forløb - 3,5 time fordelt på én uge. 2.000 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Stresscoaching forløb - 7 samtaler á en time + en bog. 5.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 22

Online videosamtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Ved køb af pakke med 5 individuelle samtaler - er prisen pr. samtale 650 kr. 3.250 kr. Aftal tid

Intensivt forløb - 3,5 time fordelt på én uge. 2.000 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Stresscoaching forløb - 7 samtaler á en time + en bog. 5.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 22

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til

At du læser her på siden betyder formentlig, at du søger hjælp

- Uanset om det er hjælp til, at tackle nogle akutte udfordringer, eller få styr på noget, der har stået på over længere tid, så lad os gøre noget ved det.


Jeg er June Werenfeldt, uddannet psykoterapeut, coach og stresscoach.


Jeg tilbyder terapi og coaching, og hjælper unge og voksne med de udfordringer de stå med.

.

Der er ikke nogen der går gennem livet uden op- og nedturer, men der er nogen der kommer nemmere igennem det end andre. Forskellen ligger i den tilgang og de redskaber de benytter sig af.


Er der noget, der ikke fungerer optimalt, eller er der noget, du ikke kan komme igennem, så få hjælp til at se på den tilgang og de redskaber du benytter dig af.


For eksempel kan lavt selvværd, stress, angst, vrede, sorg, negative tanker eller manglende mål, have store konsekvenser for livskvaliteten, men det behøver ikke at være sådan – det er blot et udtryk for, at du mangler nogle hensigtsmæssige redskaber/strategier til, at tackle dine udfordringer.


Du kan og gør det du har lært, indtil du lærer noget andet. Som voksen er det dit ansvar, at lære det du har brug for, for at kunne leve et godt og tilfredsstillende liv.


Måske er du ikke overbevidst, men jeg lover dig, at du har muligheden for, at leve et godt og tilfredsstillende liv, også selv om du føler dig særlig ramt at livets udfordringer.


Det er ikke sikkert, at det er så svært, at ændre tingene, som du forestiller dig. Prioriterer du dig selv, og er du villig til at gøre en indsats, vil der altid være en vej. Jeg vil gerne bistå dig på din vej med al min viden og ekspertise.


Gratis forsamtale 

Kontakt mig for en gratis forsamtale på 15 -20 min. Her har du mulighed for, at stille spørgsmål og se mig og min klinik an. Denne samtale er uforpligtende.

Individuel samtale

En individuel samtale tager udgangspunkt i din situation og de udfordringer/problematikker du bringer ind i samtalen. Gennem indsigt og træning kan du udvikle hensigtsmæssig adfærd og følelsesmæssig intelligens.

Intensivt forløb

Et intensivt forløb kan anbefales, hvis du står i en akut situation eller har et ønske om, at noget skal ændres her og nu.


Et intensivt forløb er 3½ times samtale fordelt over en uge; 1 time onsdag, 1 time torsdag og 1½ time lørdag (der kan godt aftales andre dage). Sessionerne onsdag og torsdag foregår, som online-samtaler eller i min praksis på Østerbro/i Holbæk, og sessionen om lørdagen foregår i naturen, som walk&talk (kan også foregå som online-samtale).


Du vil opleve, at et intensivt forløb vil give dig et uvurderlig boost i forhold til den situation, der er omdrejningspunktet for forløbet.


Sessioner for par

Parforholdet er en af de mest betydningsfulde relationer vi har, men ofte også en af de vanskeligste.


Par-sessionerne vil give jer konkrete værktøjer, så I er hensigtsmæssigt 'klædt på' til jeres situation her og nu, og i fremtiden. Det vil give jer en værdifuld viden om jer selv, jeres partner og jeres parforhold, da I får muligheden for, at kunne anskue jeres udfordringer på en anden og mere konstruktiv måde.


Lidt om mig

Jeg brænder for, at have det godt. Jeg accepterer, at livet ikke altid opleves som "en dans på roser", men jeg lader ikke stå til, hvis der kan gøres noget.


Jeg er uddannet, eksamineret og certificeret psykoterapeut, coach og mentor, og har praksis på Østerbro i København og i Holbæk. Hos mig kan der tales om alt, og jeg har stor respekt for mine klienter og er ydmyg overfor deres udfordringer/erfaringer/historie.


Hvad laver jeg ellers

Udover at praktisere som psykoterapeut og coach, har jeg været medansvarlig for et pilotprojekt for mødre-grupper. Fokus har været at "klæde mødrene på", så de gennem adfærd og ikke mindst sproget, kan støtte deres børn til en sund psykologisk udvikling.


Jeg har siden 2012 været tilknyttet Familiens Hus i Høje-Taastrup, hvor jeg fungerer som mentor. Familiens Hus er et partnerskab mellem Høje-Taastrup Kommune og Mødrehjælpen, hvor der samarbejdes om en fælles helhedsorienteret indsats over for unge udsatte mødre.


Jeg holder foredrag om:

·                    Er ulykker en hindring for at være lykkelig?

·                    Vejen til det gode liv

·                    De svære følelser

·                    Parforhold

·                    Tryghed i opvæksten

·                    Giv slip på dine børn på en hensigtsmæssig måde

·                    Hvorfor mistrives nogen unge


Kontakt mig

Jeg har praksis på Østerbro i København, og i centrum af Holbæk.


Hvis du allerede nu ønsker, at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til, at benytte ovenstående links.


Jeg vil gøre mit bedste for, at imødekomme dit ønske om en bestemt tid. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Biografi

Tilskud og rabat

Gratis forsamtale

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Unge

Pårørende

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Maj 45 år - "Jeg kunne ikke stå ved mig selv, jeg gjorde mere for andre end for mig selv, jeg kunne ikke sige fra, jeg var udbrændt og ked af det. Jeg havde ondt indeni og havde lyst til at sove fra det hele!!! June lærte mig, at jeg selv havde indflydelse. Jeg har lært, at jeg sætter retningen i mit eget liv. June sagde en gang ”Maj du har bestemmer-skoene på i dit liv – du vælger om de skal gå til højre eller venstre, og du kommer til at tage konsekvensen af det” Den gang blev jeg lidt skræmt, for det var et af mine problemer, at jeg var bange for, at tage konsekvensen af ’forkerte’ valg. Nu føler jeg mig godt rustet til at træffe valg og tage konsekvensen af dem, og jeg bliver bedre og bedre til det. Jeg fandt ud af undervejs, at det netop var frygten for at træffe forkerte valg, der fik mig til at forholde mig passivt og ikke gøre noget for min egen skyld. Og ja jeg har prøvet at træffe dårlige valg, men nej jeg er ikke død af det ;-) Jeg er ikke udbrændt mere og jeg har lyst til at stå op hver dag. Jeg vil anbefale alle, der går med noget der trækker deres livskvalitet ned, at kontakte June. Hun er et menneske, der vil dig det bedste, sådan følte jeg gennem hele processen (også når det var svært ?)."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 29 år - "Årsagen til at jeg kontaktede June var, at jeg ikke helt kunne komme til at bestemme i mit eget liv. Jeg havde konstant en indre stemme, der fortalte mig hvad jeg burde gøre, hvad der var det rigtige at gøre. Det stressede mig og gjorde mig ked af det, for jeg følte ikke at jeg kunne leve op til det. Jeg var meget opmærksom på hvad andre tænkte om det jeg gjorde og ikke gjorde, og jeg havde en enorm brug for andres anerkendelse og tilkendegivelse af, at jeg var god nok. Særligt var jeg meget styret af hvad min mor og far synes, og var meget bange for ikke at leve op det deres forventninger. Sammen med June fandt jeg ud af, at jeg ikke havde tillid til mine egne evner til at træffe kloge valg. Jeg fandt ud af, at alt hvad folk sagde opfattede jeg som kritik og afvisninger, og derfor havde jeg også svært ved at knytte mig til folk og stole på dem. Nu har jeg lært at se tingene på en anden måde, og kan se at det folk siger ofte bare er fordi de gerne vil hjælpe mig, og jeg har lært at stole på mig selv og mine beslutninger. Jeg har fundet ud af, at jo mere jeg stoler på mig selv jo mere kommer jeg også til at stole på andre, og deres meninger er ikke så altoverskyggende mere. Jeg er blevet meget gladere, og meget mere tilfreds med mit liv, for nu er det mig der bestemmer i mit liv, og jeg gør det i højere grad ud fra hvad jeg har lyst til og ikke ud fra hvad jeg tror andre forventer."  Læs mere  Læs mindre

Kvindelig journalist, 34 år. - "Jeg ville ikke være i live i dag, ikke rigtigt i live, hvis ikke jeg havde kendt June. Nok har jeg overlevet meget, men jeg begyndte ikke at leve, før jeg lærte, at jeg kunne hos June. Der lærte jeg at tage ansvar for mig selv, trodse min altovervældende frygt og handle - sige nej, sige op, sige ja. June er til at stole på, og hun er indsigtsfuld og skarp. Hun gennemskuede mine bortforklaringer og illusioner, hun respekterede mine tanker og følelser og hjalp mig med at finde nye og mere hensigtsmæssige måder at være mig på. Uanset om problemet var stort eller småt, om det var stress, eller indviklede forhold, så hjalp hun mig. Det var hårdt til tider, men det var det værd, og jeg kunne ikke have gjort det uden June."  Læs mere  Læs mindre

Mand 34 år - "Af hjertet tak for hjælpen! Da jeg startede hos dig, havde jeg længe vidst, at der var noget galt, men jeg troede, at det var mig, der var mærkelig og bare skulle tage mig sammen – nu ville jeg ønske, at jeg var kommet noget før. Jeg kan huske, at da jeg startede spurgte du mig blandt andet om, hvad der gjorde mig glad, og om jeg havde en holdning til mine følelser – jeg syntes det var mærkelige spørgsmål og tænkte ’Åh nej, det her bliver alt for langhåret og roden rundt i følelser til mig’. Jeg er glad for, at jeg valgte at fortsætte, for det blev ikke som jeg tænkte – det har ikke på noget tidspunkt været ’langhåret’, tvært imod har du været meget seriøs (til tider kontant, når jeg har haft brug for det) og jeg er glad for, at vi også har kunnet grine, særligt i perioder, hvor jeg synes, det har været lidt hårdt. Nu står det mig lysende klart, hvorfor jeg synes, at netop de to spørgsmål var åndssvage - jeg var deprimeret og det ’måtte’ jeg ikke være. Da jeg startede, troede jeg, at jeg skulle have redskaber til, at tage mig sammen (det tror jeg også, at jeg sagde til dig), men det jeg har fået er noget helt andet. Jeg har fundet ud af, hvad der gør mig glad, hvad der giver mening i mit liv, og hvad jeg vil bruge det til, så nu har jeg slet ikke brug for, ’at tage mig sammen’. Tak for det June - jeg kommer igen, hvis jeg får behov for det ?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.