Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Coach

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, Coach

København K, Kalundborg

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi & coaching 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen


Hvordan skiller Jonas sig ud? Sådan svarer et par af hans klienter: 
  • "Meget nærværende og inspirerende, forstår virkelig at møde en hvor man er"
  • "Formår at gøre terapien konkret og brugbar, god til at inddrage nye perspektiver"
  • "Følte mig utrolig hurtigt tryg, turde hurtigt at bevæge mig ind på områder, der for mig er meget sårbare"

Om Jonas Borup
Privatpraktiserende Psykoterapeut med praksis centralt i København K og i Kalundborg. Er sideløbende tilknyttet Kognitivt Psykologcenter, laver kurser og underviser på deres psykoterapeutuddannelse. Er ligeledes tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut.

Eksam. Psykoterapeut og Coach med mere end 8 års uddannelse, heraf 4 år på Københavns Gestalt Institut og 4 år på Kognitivt Psykologcenter, ICF akkrediteret Gestalt Coach og grunduddannet folkeskolelærer. Medlem af Dansk Psykoterapeutforening og følger deres etiske retningslinjer omkring supervision, egenterapi og tavshedspligt.

Har bred erfaring med personlige udviklingsprocesser generelt, nære relationer, kærlighedsliv, angst, stress, unge, misbrug samt leder-, team- og medarbejderudvikling. I Kalundborg samarbejder Jonas med Kalundborg Misbrugscenter omkring terapi for unge, hvor misbrug udgør en del af problematikken.

Er født 1975, bor med sin mand i København og har tidligere dyrket elitesejlsport.Gothersgade 42, 1123 København K

Skibbrogade 31, 4400 Kalundborg

Klientudtalelser

Mand 54 år - "Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han er god til at møde én hvor man er (jeg taler både af egen og andres erfaring) og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind, så selv en erfaren psykoterapeut som mig, der har gået MEGET i terapi kan lære nye måder at forstå livets udfordringer på. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.