Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Coach

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, Coach

København K, Kalundborg

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi & coaching 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Events

Gruppe: Mandeforum: Fang kærligheden V/Sexolog Bjorn Dotzauer og Psykoterapeut Jonas Borup
20-9-2017 19:00
2.200 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Beskrivelse

Velkommen

Søger du en psykoterapeut? Søger du terapi?

Terapi handler om at få sig selv i spil, både alene og sammen med andre. Det handler om at give slip på unødvendige mønstre, der nok engang har virket og nu står i vejen for det frie og betydningsfulde liv! Mønstre der fastholder og over tid kan føre til både stress, angst, depression, afhængighed m.v.

Især arbejder jeg med nære relationer, kærlighed, evnen at være sig selv, stress og livsudfoldelse, personlig ledelse og unge. 

Terapi er en gave for livet - både for dig selv og for dem du holder af - Kontakt mig for en uforpligtende snak!Du finder mig centralt i København K, hvor jeg har praksis og tager imod klienter.

Jeg er eksam. psykoterapeut, medlem af Dansk Psykoterapeutforening og har mere end 8 års psykoterapeutisk uddannelse.

Heraf 4 år på Københavns Gestalt Institut (2012 - 2016) og 4 år på Kognitivt Psykologcenter (2006 - 2010). Hertil er jeg eksam. gestalt coach (2015), har en NLP basisuddannelse (2004 - 2005) og et væld af kortere kurser og forløb! Oprindeligt er jeg 
grunduddannet folkeskolelærer (1996 - 2001).

Er sideløbende tilknyttet Kognitivt Psykologcenter, laver kurser og underviser psykoterapeutstuderende i samspillet mellem moderne gestalt og kognitiv terapi. Sideløbende er jeg tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut og laver introkurser.

Gennem efteråret 2017 deltager jeg som coach på TV 2 i et program der handler om at være sig selv, livsudfoldelse og kærlighed, også når livet byder på særlige udfordringer!

Jeg har en bred erfaring med terapi, livsudfoldelse, nære relationer, kærlighedsliv, angst, stress og unge. Gennem en 10 års periode med virksomhed inden for det sociale område og arbejdet med sårbare unge og familier. Nu som privatpraktiserende psykoterapeut i København.

Jeg er født 1975, opvokset i Vestsjælland og bor med min mand i København. Har selv været noget omkring i livet! Mistet og genfundet mig selv. Oplevet kriser, nedture og udbrændthed - Kærlighed, glæde, ro og livsfuldhed!

Kontakt mig gerne for yderligere oplysninger - Du er selvfølgelig
også velkommen til at søge mig på google og besøge min hjemmeside!

Psykoterapeut Jonas Borup

Gothersgade 42, 1123 København K

Klientudtalelser

Mand 30 år - "Jeg vil lige sige dig tak for at være den bedste coach man kan ønske sig. Dine ideer og værktøjer er vildt gode og så er du verdens nemmeste person at snakke med. Håber at vi ses igen! Du har ihvertfald hjulpet mig til at blive et mere åbent menneske. Det skal du have tak for!"  Læs mere  Læs mindre

Mand 54 år - "Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han er god til at møde én hvor man er (jeg taler både af egen og andres erfaring) og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind, så selv en erfaren psykoterapeut som mig, der har gået MEGET i terapi kan lære nye måder at forstå livets udfordringer på. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.