Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Coach

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, Coach

København K

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi, coaching, rådgivning 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til


Om Jonas Borup
Psykoterapeut med 4 års uddannelse på Københavns Gestalt Institut, og 4 års uddannelse på Kognitivt Psykologcenter, ICF akkrediteret Gestalt Coach, grunduddannet folkeskolelærer og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
 
Tilknyttet Kognitivt Psykologcenter og underviser på deres kurser og psykoterapeutuddannelse. Tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut. Tager imod klienter i praksis centralt i København K.
 
Mere end 8 års terapeutisk uddannelse og grundigt uddannet inden for både stress, angst, depression - og personlig udvikling generelt. Har en bred erfaring i arbejdet med mennesker og personlige udviklingsprocesser. Med stress- og belastning, unge og misbrug. Samt leder-, team- og medarbejderudvikling.

Tidligere klienter siger:

  • "Skarp og dygtig Psykoterapeut, der er virkelig god til at komme med nye og brugbare perspektiver".

  • "Jeg var meget i tvivl om terapi var noget for min 17-årige dreng, jeg var længe om at overtale ham! Han kom glad og tilfreds hjem fra første samtale, og har med stort udbytte gået der lige siden".

  • "Jeg kommer hos Jonas med nogle måneders mellemrum, hver gang har jeg noget brugbart med jeg kan arbejde videre med på egen hånd".

  • Jonas bruger jeg i forbindelse med min personlige lederudvikling. Han formår virkelig at  balancere det dybe personlige arbejde med det konkrete og brugbare. 

Klientudtalelser

Mand 30 år - "Det er meget anderledes end forventet. Jeg troede at vi skulle snakke og så vil jeg gradvist få det bedre. Men du har fået mig til at opdage ting, jeg så selv kan gå ud og gøre anderledes i mit liv. En aha-oplevelse er, at jeg har fået øje på hvordan jeg bærer mig ad med ikke at få det jeg har brug for.... Gennem 3 samtaler har du givet mig mere end jeg har fået gennem mine langvarige psykologforløb. Vi rykker, og det virker. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 54 år - "Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han er god til at møde én hvor man er (jeg taler både af egen og andres erfaring) og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind, så selv en erfaren psykoterapeut som mig, der har gået MEGET i terapi kan lære nye måder at forstå livets udfordringer på. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.