Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Coach

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, Coach

København K

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

VELKOMMEN

Bevidsthed, nærhed og livsglæde....


Handler det om stress, angst, utryghed, tristhed, relationer eller evnen at leve dit liv?

Handler det om uudnyttede ressourcer? - eller at du gerne vil have bedre fat i dig selv?
Om Jonas Borup

Gennem mit voksenliv har jeg beskæftiget mig med, og arbejdet med mennesker i mange forskellige livssituationer.


I dag som selvstændig Psykoterapeut, og især optaget af de stress-, udviklings- og belastningsproblematikker der følger med livet i vores moderne samfund.


Underviser på Kognitivt Psykologcenter, har aftale med Kalundborg Misbrugscenter omkring terapi for unge med misbrugsmæssige udfordringer, superviserer - og er tilknyttet undervisergruppen på Københavns Gestalt Institut.


Gennem en 10 årig periode drevet UngPro, og arbejdet med sårbare unge og deres familier. Har lavet 
opsøgende arbejde, arbejdet i specialklasse - og med stresshåndtering.


41 år gammel, og bor sammen med min kæreste Thomas i København. Medlem af Dansk Psykoterapeutforening, og følger deres retningslinjer omkring etik, supervision og egenterapi m.v.


Bl.a. uddannet hos:

  • 2012 - 2016, Københavns Gestalt Institut
  • 2006 - 2010, Kognitivt Psykologcenter
  • 1996 - 2000, Holbæk Lærerseminarium
  • Eksam. psykoterapeut og coach - og folkeskolelærer. Hertil uddannelse bl.a. inden for afhængighed, mindfulness, NLP m.v.Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om din situation.

Klientudtalelser

Mand 54 år - "Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han er god til at møde én hvor man er (jeg taler både af egen og andres erfaring) og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind, så selv en erfaren psykoterapeut som mig, der har gået MEGET i terapi kan lære nye måder at forstå livets udfordringer på. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter."  Læs mere  Læs mindre

Mand 30 år - "Det er meget anderledes end forventet. Jeg troede at vi skulle snakke og så vil jeg gradvist få det bedre. Men du har fået mig til at opdage ting, jeg så selv kan gå ud og gøre anderledes i mit liv. En aha-oplevelse er, at jeg har fået øje på hvordan jeg bærer mig ad med ikke at få det jeg har brug for.... Gennem 3 samtaler har du givet mig mere end jeg har fået gennem mine langvarige psykologforløb. Vi rykker, og det virker. "  Læs mere  Læs mindre