Jonas Borup - Psykoterapeut MPF, Coach

Jonas Borup

Psykoterapeut MPF, Coach

København K

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Events

Kursus: Introduktion til moderne gestalt terapi
15-5-2017 19:30
150 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 17

Beskrivelse

Når mennesker vælger terapi eller coaching, er det gerne ud fra et ønske om at ville ændre på noget, og en følelse af det er svært at gøre det på egen hånd.
 
Terapi og coaching foregår som en samtale med et mål om indsigt og forståelse både tankemæssigt, følelsesmæssigt og kropsligt. En indsigt og forståelse der gør det muligt at begynde og gøre ting anderledes, håndtere vanskeligheder på nye måder, og leve mere frit.

____

Om Jonas

Psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut (2012 - 2016) og Kognitivt Psykologcenter ( 2006 - 2010). Medlem af Dansk Psykoterapeutforening. ICF akkrediteret Gestalt Coach. Hertil bl.a. NLP, mindfulness og grunduddannet folkeskolelærer.


Arbejder på et moderne gestaltterapeutisk og oplevelsesorienteret grundlag. 
Tilknyttet gruppen af undervisere på Københavns Gestalt Institut og kognitivt psykologcenter, og har privat psykoterapeutisk praksis i Gothersgade, 1123 København K. 


Gennem 00'erne arbejdet med sårbare unge, og deres familier, herunder bl.a. sanktionsdømte unge, og unge fanget i brugen af hash og stoffer. 

Er 41 år gammel, og bor med min kæreste Thomas i København. I 90érne dyrket elitesejlsport, bruger i dag havet til fordybelse, afslapning og ro.


Du er altid velkommen til at kontakte mig, høre mere om mig, og få en uforpligtende snak.


Jonas

Klientudtalelser

Mand 54 år - "Jonas er en meget nærværende, rummelig og skarp psykoterapeut. Han er god til at møde én hvor man er (jeg taler både af egen og andres erfaring) og han bringer andre perspektiver og betragtninger ind, så selv en erfaren psykoterapeut som mig, der har gået MEGET i terapi kan lære nye måder at forstå livets udfordringer på. Han kan mere end de fleste psykoterapeuter."  Læs mere  Læs mindre

Mand 30 år - "Det er meget anderledes end forventet. Jeg troede at vi skulle snakke og så vil jeg gradvist få det bedre. Men du har fået mig til at opdage ting, jeg så selv kan gå ud og gøre anderledes i mit liv. En aha-oplevelse er, at jeg har fået øje på hvordan jeg bærer mig ad med ikke at få det jeg har brug for.... Gennem 3 samtaler har du givet mig mere end jeg har fået gennem mine langvarige psykologforløb. Vi rykker, og det virker. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.