John Martin Hansen - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

John Martin Hansen

Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Rødovre

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale; rabat til studerende og pensionister 500 kr. Aftal tid

Par- eller familie samtaler 800 kr. Aftal tid

Par- eller familie samtaler 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 92

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

-Når livet ikke er snorlige

Par

Alle par oplever kriser. Nogle så voldsomme, at de har brug for hjælp udefra til at takle det.

 

Lige så forelsket man kan være i et andet menneske, lige så såret og vred kan man blive på den selvsamme person.

 

Når vi bliver såret, har vi en tendens til at bygge mure af forsvar op, med det resultat at vi oplever at stå og råbe hen over hinandens mure. Afstanden bliver større og større og kærligheden mindre. MEN! - I virkeligheden skal der ikke altid så meget hjælp til.

 

At gå til samtaler som par, kan være noget af det vigtigste I gør, hvis I vil nære den kærlighed som kan give jer et langt og udviklende samliv.

 

Min opgave er blandt andet at hjælpe jer med

  • at komme ud af de dårlige mønstre, så I genopdager det som I engang forelskede jer i
  • at gå på opdagelse sammen, og undervejs opdage nye sider - og nye måder- at forholde jer til hinanden på.
  • at lytte til hinanden - og forstå hinandens behov og kærlighedssprog. (hvad er det der fylder min partners ”kærlighedsbeholder” op.

Som parterapeut har jeg set mange par genfinde hinanden, med nyt perspektiv på det som var blevet så fastlåst. Vejen til kærligheden går gennem at se, høre og møde- og blive mødt af-  sin partner.

 

Jeg håber I vil give jer selv - og kærligheden - de optimale betingelser!!

 

Familier

Familiesamtaler med en eller flere voksne, og evt. børn, tilstede, kan have en langt større effekt på fastlåste mønstre end mange forestiller sig.

 

I familieterapien er der et kendt udsagn som lyder; ”Hvad børn ikke ved har de ondt af”. Det betyder, at børn har godt af at overvære samlivets forhandlinger. Fantasien er ofte meget værre end virkeligheden, så når børn får lov til at lytte til forældrene, og se at de får hjælp til at løse problemerne, skaber det tryghed og ro i børnene.

 

Når et familiemedlem har et problem, har hele familien nemlig et fælles ansvar og anliggende. Det kan godt være at problemet ser ud til at være opstået hos én, men løsningen på problemet findes i fællesskabet.

 

Udover samtaler med børnefamilier, kan familierådgivning og terapi være samtaler med voksne søskende eller andre familiære relationer.

 

Individuel samtale

Manglende selvværd, vanskelige forhold til venner eller familie, angst og fobier… Listen kan være lang når det gælder problemer vi bærer rundt på.


Som par-og familieterapeut er jeg optaget af, at du får set dit problem i den sammenhæng det er opstået. Dermed bliver det lettere for dig at forstå problemet.

 

Måske er du så ”brændt” af nogle relationer du har- eller har haft- at du ikke kan forestille dig, at de selvsamme mennesker kan blive en del af løsningen.

 

Men! Det som du før boksede med alene, kan nu udspille sig i et rum af fortrolighed og tryghed. Jeg sørger for, at du kan få talt om det vanskelige, og eksempelvis får sagt det højt til den ven eller det familiemedlem som du har det svært med.

 

Hvis du er i tvivl om jeg er den rette terapeut for dig/jer, vil jeg gerne tage en uforpligtende forsamtale, før du/I beslutter dig…


Børnegrupper

Hvis dit barn mistrives p.g.a. skilsmisse, har jeg rigtig god erfaring med at lave grupper for disse børn. Her får de et forløb på 8 gange 11/2 time, hvor børnene får mulighed for at bearbejde skilsmissen og komme godt videre i livet, også hvis far og mor ikke nødvendigvis har et godt samarbejde. Kontakt for mere information samt datoer for opstart.

 

Om mig

Jeg er eksamineret familie-og parterapeut, og medlem af Psykoterapeutforeningen (MPF). Desuden er jeg uddannet lærer, og har undervist i sammenlagt 15 år- de seneste fem år med særlig fokus på familieklasser, forældresamarbejde og inklusion. Fra august 2015 arbejder jeg deltids som familiebehandler i Holbæk kommune.

 

Jeg har også fungeret som frikirkepræst både i Norge og på Frederiksberg, og har derfra en bred vifte af erfaringer. Som præst i en frikirke, har jeg haft mange samtaler med unge og voksne, par og familier som på den ene eller anden måde havde brug for hjælp til at blive afklaret i deres tro og i eksistentielle forhold i livet.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.