Jim Dane - Coach, Stresscoach

Jim Dane

Coach, Stresscoach

Frederiksberg, Online

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 997 kr. Aftal tid

Telefoncoaching 897 kr. Aftal tid

Par- og familiecoaching 1.497 kr. Aftal tid

Par- og familiecoaching forløb 5 gange 4.997 kr. Aftal tid

Telefoncoaching forløb 5 gange 3.797 kr. Aftal tid

Stress coaching forløb 5 gange 3.997 kr. Aftal tid

Coaching forløb 5 gange 3.997 kr. Aftal tid

Pakke: 5 x 60 min

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 71

Online videosamtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Gratis telefonisk rådgivning på Stresstelefonen. Få hjælp til din stress 0 kr. Aftal tid

Coaching 897 kr. Aftal tid

Stress coaching forløb 5 x gange 3.797 kr. Aftal tid

Coaching forløb 5 gange 3.797 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 71

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Oplever du stress i dit liv? Går du igennem svære ændringer i dit liv? Leder du efter ny retning enten i dit personlige liv eller i din karriere? Synes du at dit selvværd daler – eller føler du dig ensom?

Med mine 5 års erfaring med coaching/stresscoaching suppleret med positivt psykologi og mindfulness, har jeg hjulpet mange til at leve det liv de ønsker sig – og jeg kan også hjælpe dig.

Jeg kan hjælpe dig med at blive stressfri igen, med at få et bedre selvværd, et bedre forhold eller blive afklaret i svære livsændringer i dit liv.

Jeg hjælper dig med netop din problemstilling, med at håndtere de forhindringer du måtte have, samt de overbevisninger og begrænsninger, der måske står i vej for at du opnår lige præcis det du gerne vil.

Coaching

Under coaching har mange oplevet hvor givende, det er for dem, at alt fokus kun er rettet på dem - og de finder værdi i de spørgsmål der bliver stillet, som får dem til at reflektere og tænke i nye og øgede muligheder.

Efter hver coachingsession har du fået konkrete og brugbare værktøjer med til at sætte handling bag dine egne beslutninger, samtidig med, at du vil opleve en øget bevidsthed om dine tanker, større overskud og nærvær i din dagligdag.

Hensigten bag de kraftfulde værktøjer, som du nu har lært at bruge i din hverdag er, at du ved hvad du skal gøre fremadrettet. Det gør at du bedre kan håndterer lignende situationer i fremtiden.

Stresscoaching

Oplever du at have uro i kroppen, at du har tankemylder eller at du sover dårligt om natten? Det har du i et stresscoachingforløb hos mig mulighed for at gøre op med! I et stresscoachingforløb coaches og rådgives du blandt andet til, hvordan du får et liv uden stress igen og ikke mindste vejledes du i, hvordan du fremadrettet selv kan håndtere og forebygge, så du ikke bliver stresset igen.

Stresscoaching hjælper dig med at genopbygget dig mentalt og give dig fysisk overskud igen. Efter hver stresscoaching session får du konkrete og effektive værktøjer, som vil hjælpe dig til en stressfri tilstand.

Par og familiecoaching

Kører jeres parforhold på autopilot, er det i krise eller er du ved at falde i søvn i dit parforhold?

Jeg hjælper jer med at få kærligheden, glæden og livet tilbage i jeres forhold, og giver jer værktøjer og øvelser, der er med til at understøtte dette.

Formålet med parcoaching er at hjælpe jer til bedre at forstå hinanden, forstå den bagvedliggende hensigt eller årsag til, hvorfor I gør, som I gør, at blive bedre til at kommunikere med hinanden på en positiv og mere hensigtsmæssig måde. At få arbejdet og taget hånd om de problemer, der måtte står i vejen i for jeres forhold. - Så I igen vil opleve glæde og nærvær i parforholdet.

Ønsker du en forandring med dit liv? Så hjælper jeg dig meget gerne igennem dine problemstilling.

Du finder mine kontaktoplysninger øverst på siden og du er også meget velkommen til at forespørge på en tid. Jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Om mig

Erhvervsmæssigt har jeg mere end 25 års erfaring i servicevirksomheder hvor jeg har været ansvarlig for ledelse, HR, salg og kundeservice – både i det private og offentlige erhvervsliv.

Jeg er uddannet og certificeret ICC coach og teamcoach, ICI coach, stresscoach fra Forebyg Stress samt mentaltræner fra EmpowerMind. Jeg har hjulpet mennesker siden 2010.

Det er muligt at få tider alle dage mellem 07-21 og der er fri parkering ved begge mine adresser.

Klientudtalelser

Vibeke Bjerg - "Efter at have været plaget af stress i en længere periode, besluttede jeg mig for at sige mit job og tage min karriere op til revision. Jeg spurgte Jim om at hjælpe mig på vej i den proces, og det var en god beslutning. Med sine indgående og relevante spørgsmål guidede han mig igennem et lærerigt forløb, hvor vi sammen identificerede de "stressende" elementer og talte om løsninger, der kunne hjælpe mig i min fremtidige karriere. Jeg kom ud med ny og værdifuld indsigt i mine egne ønsker, evner og behov - og dermed et stærkere fundament for at finde det næste og rigtige skridt i mit arbejdsliv."  Læs mere  Læs mindre

Sofie Rissgaard - "Jeg kom til Jim med stress og havde behov for en der fortalte mig præcis hvad jeg skulle. Det gjorde Jim heldigvis ikke. Han stillede tilgengæld de helt rigtige spørgsmål og fik guidet mig i en retning, hvor jeg selv kunne tage stilling og handle. Jeg fik parkeret min evige skyldfølelse og mit pleaser-gen og har lært at lytte til mig selv - jeg vil til enhver tid anbefale Jim"  Læs mere  Læs mindre

Randi Werschenskaja Plesner - "Her er min coach mentor, da jeg var under uddannelse til coach. Jim Dane har specialiseret sig i stress, og han har - skulle jeg lige hilse og sige - en rigtig god måde at coache på!!"  Læs mere  Læs mindre

Gry Lagerqvist - "Mit forløb hos Jim har været en stor hjælp for mig, både personligt, men også i forhold til mit job. Jeg har lært meget om mig selv og har udviklet mig under hele forløbet. Jim giver et behageligt indtryk og det opleves som let at åbne sig og dele de dybeste tanker med ham. Han har under hele behandlingen optrådt professionel og støttende. Jim hjælper dig med at ændre tankemønstre, intuitiv adfærd og temperament, hvis du selv tror på at det kan lade sig gøre. "  Læs mere  Læs mindre

Jens Mejer Frederiksen, Civ.Eng at ALECTIA A/S - "Det var ret let for Jim at få mig til at se klart og komme udenom de forhindringer jeg så i den situation jeg var blevet sat i. Jeg fik truffet beslutninger som jeg ikke ville kunne have truffet uden Jims hjælp. Jims kvalifikationer som coach er overbevisende!"  Læs mere  Læs mindre

John Herner Jensen, Sales Manager at Axcess A/S - "Jim har gennem struktureret og målrettet coaching været en fantastisk hjælp til at lede mig videre i problemstillinger, hvor jeg har haft behov for en ’second opinion’. Ved at stille spørgsmål og udfordre min situation, har jeg bearbejdet problemstillingerne og kommet frem til klarhed og løsningsmuligheder. Det har været svære problemstillinger hvor Jim har faciliteret processen og jeg egenhændigt har fundet frem til løsninger. De bedste anbefalinger til Jim."  Læs mere  Læs mindre

Rikke Davidsen, Demand Planner at Colgate Palmolive - "Jim, er den mest professionelle coach, og jeg kan kun anbefale ham på alle måder. Han spilder ikke ens tid, men hjælper dig til at finde de værdier og mål du søger. Havde det ikke været for hans coaching ville jeg ikke have færdiggjort min MBA efter 1 1/2 års pause, samtidig med familie og fuldtidsjob."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.