Jette Krøigaard

Stresscoach, Kropsterapeut

Brønshøj

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Individuel session; Rabat til studerende, sygedagpenge og ved lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Stresscoaching forløb 4 x 90 min 3.000 kr. Aftal tid

Virksomheder 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 08 12

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Erfaren Stressbehandler med speciale i
stress, depression, angst og særlig sensitivitet.

 

Tilbyder stress-coaching både til private og virksomheder.

 

Er du ramt af stress, følgevirkninger som depression og angst og en tilstand, hvor du ikke kender dig selv, og hvor kroppen sætter en stopper?

 

Ønsker du at:

  • Skrue helt ned for stress-symptomer som fx tankekaos, dårlig søvn og anspændthed?
  • Afklare hvorfor du er blevet ramt, og dermed også finde løsningen?
  • Fremme din trivsel & helbred og komme tilbage til en normal hverdag?
  • Finde ind til dig selv og dine styrker?
  • Blive stressrobust og dermed forebygge fremtidig stress?
  • Opleve jobmatch og en god balance mellem job og fritid?

 

Jeg finder hurtigt ind til dig, din personlighed, dine styrker, din sårbarhed, sagens kerne og sammen finder vi bæredygtige løsninger.


Jeg har stor erfaring i at spotte særlig sensitive mennesker og hjælpe med individuelle strategier til at blive glad for sin sensitivitet, til at tackle de udfordringer det kan afstedkomme samt til at sætte sine potentialer i spil i de rette rammer.


Min drivkraft er at se mennesker komme ud af stressede tilstande og komme videre fra private eller jobmæssige mismatch, samt at igangsætte en personlig proces med at finde ind til sig selv og sit eget værd & styrker, finde sit virkelige jeg og matche det med hverdagen. At se folk komme videre til trivsel, selvværd og overskud.


Mine værdier er oprigtighed, nærvær, engagement, tillid og tryghed. Når tilliden er skabt, ser jeg det som een af mine vigtigste opgaver at hjælpe dig med at se dig selv, både dine skønne sider og de sider, hvor du måske spænder ben for dig selv. Og herfra arbejde videre med individuelle, meningsfyldte, bæredygtige løsningsmuligheder og at få dig i mål med dét, du ønsker.

 

Jeg arbejder visuelt på plancher, som du kan tage med hjem eller tage et foto af.

 

Da personlig udvikling er en proces, vil jeg anbefale dig et forløb på minimum 4 gange.

 

Ring og hør hvordan jeg kan hjælpe dig (kontaktinformation øverst til højre).


Jeg har i næsten 5 år arbejdet fuldtid med stresscoaching af stress-sygemeldte i kommunalt regi, og har over 3000 succesrige stresssamtaler bag mig.

 

Jeg er bla. uddannet som:

Professionel coach med stress som speciale fra Axept (certificeret ifølge standarderne formuleret af ICF)

Coaching i organisationer fra Axept (certificeret ifølge standarderne formuleret af ICF)

Psykomotorisk terapeut

Enneagram Practioner

 

Enneagrammet er et fantastisk værktøj, som gør det muligt at komme dybere ift. dine autopiloter, indre tanker, adfærdsmønstre og løsninger.

 

Jeg er skribent til en artikel på hsp-foreningens hjemmeside henvendt til beskæftigelsessektoren: Opmærksomhed på særligt sensitive borgere og job-mismatch.


Jeg er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler) og medlem af SAB (Sammenslutningen af Alternative Behandlere, som er under tilsyn af Sundhedsstyrelsen).


Ejer af stresscoaching virksomheden TrivselsFremmeriet - men da jeg også arbejder som job/stress-coach for sygemeldte i kommunalt regi 4 dage om ugen, har jeg som udgangspunkt kun ledige tider fredage.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Klientudtalelser

35 årig særlig sensitiv kvinde - "Jette har den egenskab at være empatisk, har tiltro og er oprigtig interesseret. Alene det, at Jette mødte mig med den forståelse, gjorde, at jeg for første gang i mange år, følte at jeg ikke var mærkelig, men at mine reaktioner er sunde. Det er grundlæggende dét, der har gjort, at jeg lynhurtigt har følt en bedring og har været i stand til at mærke klart, hvilke behov jeg har, for at min hverdag kan fungere"  Læs mere  Læs mindre

47-årig kvinde - "”Allerede efter første samtale med Jette gik jeg hjem med en begyndende tro og idé om, hvad jeg ville gøre for at ændre mit liv”."  Læs mere  Læs mindre

52-årig kvinde - "“Tempoet blev sat ud fra der, hvor jeg var, og jeg gik hver gang hjem med en stigende bedring, og det har betydet, at jeg har fået min tillid og tro tilbage”."  Læs mere  Læs mindre

31-årig særlig sensitiv kvinde - "Jette sprudler af ægte lyst og interesse for at hjælpe en. Man mærker hendes oprigtige omsorg med det samme og føler sig hørt og forstået. Hun er det mest indlevende og empatiske menneske jeg har mødt, en sand ildsjæl. Jette tegner og fortæller og pludselig giver tingene bare mening. Hun hjalp mig med at finde og lytte til min indre bodyguard, som jeg vil tage med mig resten af livet. Trods det, at min krise er overstået har jeg ikke lyst til at stoppe hos hende, fordi hun giver så meget mere. Vil du lære noget om dig selv og livet er det her du starter, fortsætter og helst ikke slutter :-)"  Læs mere  Læs mindre

30-årig kvindelig musiker - "“Da jeg kom til Jette første gang, var jeg sygemeldt med stress på 4. måned og kunne med nød og næppe klare cykelturen på 7 minutter. Vel at mærke hvis jeg havde ørepropper i og solbriller på. Jeg troede aldrig jeg ville blive rask og det var med stor bæven jeg trådte ind hos Jette. Selvom størstedelen af den tid står meget sløret i min erindring, husker jeg soleklart da jeg mødte Jette for første gang. En varmhjertet velkomst af en kvinde med stor personlighed og en kærlighed til sine medmennesker. Sidestillet med hendes stålfaste, positive væsen, bærer hun en undeliggende præcis iagttagelse af hvad der foregår i det menneske hun møder. En enorm styrke at besidde, ikke mindst når der tales om mennesker der vakler i troen på sig selv og på selve livet. Min intuition sagde mig med det samme at jeg var i fantastiske hænder. Således påbegyndte jeg en rejse under Jettes vejledning og sparring, der skulle vise sig at forvandle mit liv. Sammen afdækkede vi nænsomt stressens væsen i mit system, gav den forståelse, håb og tillid. Sammen fandt vi stille og roligt ind til nogle af mine dybeste problematikker og blinde vinkler. Jette hjalp mig med at møde mit sande væsens store styrker og de forhindringer jeg selv skammede mig over og som jeg følte uoverstigelige, lærte hun mig at gøre til mine vigtigeste hjælpere. Der var mange gange med tilbagegang og mange gange jeg mistede taget og troen på at der var et liv på den anden side. Men ikke et øjeblik vaklede Jette i sin tilgang og overbesvisning om at jeg var helt på rette vej og at jeg med det arbejde vi gjorde sammen ville komme styrket som menneske ud på den anden side. Lige så forsigtigt vendte livet.. næsten uden jeg så det... Jette bar visionen for mig når jeg ikke selv kunne se andet end en tåget virkelighed uden håb. Jeg fik altid vendt destruktion til ny dynamik og indsigt. At være i forløb hos Jette, gjorde at jeg lærte at vende det jeg følte var svageheder til mine største styrker, at bruge min energi til at skabe mere energi, at søge de relationer der er gunstige og at sortere i det der dræner mig. Kort sagt; At vende tunge udfordringer til frihed og lethed. Jeg er inderligt glad for at et menneske som Jette findes og at jeg var en af de heldige der ved hendes hjælp idag uden at tøve kan sige at den krise jeg gennemgik har gjort mig til et rigere og mere helt menneske. At mine mørke år med stressen idag er blevet min bedste ven. Hun har min varmeste anbefaling”. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.