Jeppe Asgar Lenel - Psykolog, Psykoterapeut, Coach

Jeppe Asgar Lenel

Psykolog, Psykoterapeut, Coach

Lyngby, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 81

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 81

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg er autoriseret psykolog med speciale i psykoterapi. Jeg arbejder med individuel terapi inden for alle områder.


Derudover arbejder jeg som coach.


De fleste mennesker prøver at løse disse problemer selv eller via venner og familie, men nogle gange er det ikke nok. Nogle gange skal der professionelle redskaber til før en fastlåst situation kan løses op.


Jeg tilbyder kvalificeret psykoterapi, traumeheling og eksistentiel rådgivning, der skaber mulighed for at gribe livet på en ny måde og vil forbedre dine evner til at træffe gode valg i livet.


I terapien tager jeg udgangspunkt i din aktuelle livssituation eller problemstilling og vil i samarbejde med dig finde frem til nye handlemuligheder. I den udstrækning det vil være nyttigt for din proces, vil vi trække paralleller tilbage til tidligere livserfaringer i ungdom og barndom.


Har særlig erfaring med:

  • Stresshåndtering
  • Job og karrere
  • Identificering af kompetencer
  • Work/Life balance
  • Personlig udvikling
  • Medarbejderudvikling

Jeg holder foredrag og underviser i stresshåndtering samt temadage - ring til mig for yderligere informationer samt priser


Jeg tilbyder os hurtig hjælp til akutte problemer og kriser både på telefon og online - Også aften konsultation. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.