Jan Arrhenius - Psykolog

Jan Arrhenius

Psykolog

Hellerup

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 49

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Styrer mad og spisepauser for meget i dit liv og har du brug for hjælp til at ændre dine vaner? 

Jeg arbejder med begrebet tryghedsspisning og tryghedsmad (dvs. mad der giver en trygheds fornemmelse, når man spiser den).

Jo mere stress vi har i kroppen, jo mere har vores krop brug for tryghed. Og hvordan får den så det? Ofte forbinder vi bestemte typer af mad med tryghed – Det kan fx være, at du har et dejligt minde om at sidde i mormors køkken og spise sandkage. Når du så bliver stresset og i ubalance, kan du få tendens til overspisning af denne type tryghedsmad for at få indre ro.

Jeg kan hjælpe dig med at omdanne dine vaner til en heldags-tryghed med sunde madvaner og dermed undgå overspisning. Professionel sparring gør også, at du kan holde fast i det du opnår. 

Jeg er uddannet krisepsykolog, men arbejder nu især med spiseforstyrrelser, herunder overspisning, og er i den forbindelse tilknyttet Frk. Skrump Kost Klinik.

Er du nysgerrig på at høre mere om de to begreber og hvordan jeg kan hjælpe dig - så kontakt mig meget gerne via ovenstående formular eller ring til mig.