Iben Sejerøe-Szatkowski - Psykolog

Iben Sejerøe-Szatkowski

Psykolog

Aarhus, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi - Århus 950 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 95

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi mellem 20-22 1.000 kr. Aftal tid

Terapi mellem 9-16 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 95

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaleterapi i Aarhus og online

Angst, depression og eksistientielle problemstillinger.

  • Angst: oplever du at angst og bekymringer fylder meget i din hverdag?
  • Depression: oplever du symptomer på depression, som nedtrykthed, nedsat interesse eller glæde, nedsat energi, nedsat selvtillid eller selvfølelse, selvbebrejdelse og skyldfølelse, besvær med at koncentrere sig eller huske, rastløshed eller hæmning,dårlig søvn?
  • Eksistentielle problemstillinger: Sidder du med spørgsmål som hvem er jeg? og hvad er meningen med livet? Føler du at du mangler en mening med livet og har tanker om hvordan du lever dit liv, kontra hvordan du ønsker at leve dit liv?


Terapeutisk tilgang

Først og fremmest er min terapeutiske tilgang præget af respekt for det enkelte menneske og en stærk etik omkring mit arbejde. Det vigtigste er at du kommer videre med det, der er grunden til din henvendelse og det skal du finde den rette samarbejdspartner til.


Jeg har et stærkt ønske om at yde den bedst mulige service til dig, der har besluttet at “nu skal der ske noget”! Jeg sætter en ære i at have god tid og overskud til dig. 


Jeg interesserer mig særligt for positiv psykologi og sammen med kognitiv og eksistentiel terapi er det hjørnestenene i mit terapeutiske arbejde.


Positiv psykologi
Jeg har arbejdet meget med positiv psykologi som er et relativt nyt felt indenfor psykologien. Det dækker over det videnskabelige studie af lykken og det gode liv. Helt overordnet er positiv psykologi studiet af, hvad der gør livet værd at leve. Den søger svar på spørgsmål som:

  • Hvad gør os lykkelige og glade?
  • Hvad karakteriserer det gode liv?
  • Hvordan kan vi som mennesker blive mere tilfredse, glade og lykkelige?
  • Hvad er menneskets styrkesider og positive træk?
  • Hvornår og hvordan bruger man sine styrker optimalt?

Der er altså indenfor den positive psykologi fokus på livets lyse sider: Lykke, styrker og disses anvendelse, ressourcer, kreativitet, det gode arbejdsliv, den gode arbejdsplads, hvordan man bruger positiv psykologi i børneopdragelse m.m.


Terapien

Det er muligt at få sessioner hvor vi tager udgangspunkt i ønsket om at lære dine egne styrker at kende og sammen finder vi metoder, der kan hjælpe dig, med at blive gladere i din hverdag.


Det her er så at sige psykologien bag megen coaching og man kan sige at det handler mere om at få dig fra 0 til 7 end at få dig fra - 4 til 0 (som nærmere er det den traditionelle psykologi gør - altså hjælper dig med det der gør dit liv svært).


Online terapi

Jeg er blandt de første psykologer i Danmark, der fokuserede på den videobaserede terapi og har derfor stor erfaring for online terapi.


Jeg lægger stor vægt på at overholde de etiske retningslinjer, som nordiske psykologer er forpligtede til. Desuden sidder jeg i Dansk psykologforenings Onlineudvalg, der bistår og rådgiver foreningen.


Ønsker du et personligt fremmøde, tilbyder jeg selvfølgelig også dette.


Om mig

Jeg er uddannet Cand. Psych. fra Aarhus Universitet (2010) og medlem af dansk psykologforening.

Udover min uddannelse som psykolog har jeg også en baggrund som musiker, sangunderviser og jazzsanger og har dermed f.eks. forståelse for hvad det vil sige at stå på scenen.


Du er meget velkommen til at benytte ovenstående links til at booke en tid og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, da min kalender hurtigt bliver fulgt op kan jeg dog ikke garantere dig tiden.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.