Iben Sejerøe-Szatkowski - Psykolog

Iben Sejerøe-Szatkowski

Psykolog

Aarhus, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi - Århus 950 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 95

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi mellem 20-22 1.000 kr. Aftal tid

Terapi mellem 9-16 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 95

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Mit navn er Iben Sejerøe-Szatkowski og jeg er uddannet Cand. Psych. fra Aarhus Universitet og medlem af dansk psykologforening.

Jeg interesserer mig særligt for positiv psykologi og sammen med kognitiv og eksistentiel terapi er det hjørnestenene i mit terapeutiske arbejde.

Jeg er blandt de første psykologer i Danmark, der hovedsagligt fokuserer på den videobaserede terapi. Fordelene er mange og ulemperne få og netop derfor har jeg valgt at fokusere på terapi via webcam. Jeg lægger stor vægt på at overholde de etiske retninglinier, som nordiske psykologer er forpligtede til. 

Jeg tilbyder også almindelige face2face sessioner i Århus området. 

Blandt fordelene ved den videobaserede terapi er:

• Du sparer transporttiden frem og tilbage til psykologens konsultation.
• Du kan modtage psykologhjælp indenfor hjemmets vante rammer, hvilket kan være med til at gøre mødet med psykologen mere trygt og behageligt. 
• Psykologen "flytter med” uanset hvor du befinder geografisk, og du kan altså have en session med mig, selvom du er langt væk hjemmefra. Det eneste der kræves er adgang til webcam, internet og et roligt rum, så vi kan tale sammen i ro og fred.

Først og fremmest er min terapeutiske tilgang præget af respekt for det enkelte menneske og en stærk etik omkring mit arbejde. Det vigtigste er at du kommer videre med det, der er grunden til din henvendelse og det skal du finde den rette samarbejdspartner til. Jeg har et stærkt ønske om at yde den bedst mulige service til dig, der har besluttet at “nu skal der ske noget”! Jeg sætter en ære i at have god tid og overskud til dig. 

Jeg har arbejdet meget med positiv psykologi som er et relativt nyt felt indenfor psykologien. Det dækker over det videnskabelige studie af lykken og det gode liv. Helt overordnet er positiv psykologi studiet af, hvad der gør livet værd at leve. Den søger svar på spørgsmål som: Hvad gør os lykkelige og glade? Hvad karakteriserer det gode liv? Hvordan kan vi som mennesker blive mere tilfredse, glade og lykkelige? Hvad er menneskets styrkesider og positive træk? Hvornår og hvordan bruger man sine styrker optimalt? Der er altså indenfor den positive psykologi fokus på livets lyse sider: Lykke, styrker og disses anvendelse, ressourcer, kreativitet, det gode arbejdsliv, den gode arbejdsplads, hvordan man bruger positiv psykologi i børneopdragelse m.m. Det er muligt at få sessioner hvor vi tager udgangspunkt i ønsket om at lære singe egne styrker at kende og du vi sammen kan finder metoder, der kan hjælpe dig med at blive gladere i din hverdag. Det her er så at sige psykologien bag megen coaching og man kan sige at det handler mere om at få dig fra 0 til 7 end at få dig fra - 4 til 0 (som nærmere er det den traditionelle psykologi gør - altså hjælper dig med det der gør dit liv svært).

Udover min uddannelse som psykolog har jeg også en baggrund som musiker, sangunderviser og jazzsanger og har dermedf.eks. forståelse for hvad det vil sige at stå på scenen. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.