Hanne Overkær Rasmussen - Supervisor, Kropsterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF

Hanne Overkær Rasmussen

Supervisor, Kropsterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF

Odense M

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Forældresamtale 600 kr. Aftal tid

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 90

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse


Er du stressramt?

Har din krop med al tydelighed fortalt dig, at nu er dit bæger fyldt op? Eller har du symptomer som: manglende energi, modløshed, angst eller depression - så kan det være tegn på, at du er stresset, og at din krop og psyke er overbelastet.

Stress behøver ikke være forårsaget af lange arbejdsdage og mange opgaver. Det kan også om handle om opgavernes art. Vi har forskellige måder at tackle (arbejds)livets udfordringer på, og forskellige grænser for, hvad vi kan rumme. Det er vigtigt at lytte til kroppens og psykens signaler for at undgå varige skader.

Er du ung?

Kan du genkende nogle af nedestående træk:
Nedsat trivsel, ensomhed, mobning, angst, tristhed, manglende lyst eller mod til at passe din skole og/eller deltage i fritidsaktiviteter, begyndende spiseforstyrrelse eller tegn på anden selvskade, f.eks. cutting.

Er du forælder?

Har du et barn, der viser nogle af ovenstående tegn, eller er det hele familien eller dig selv, der ikke trives?
Skilsmisse, ensomhed, angst, depression, stres og udbrændthed, problemer på arbejde, kan præge voksenlivet negativt.

Det er de færreste, der kan sige sig fri for situationer, hvor vi har brug for særlig støtte, opbakning og omsorg. Indimellem slår netværkets velvilje ikke til, og der er brug for professionel rådgivning og/eller terapeutisk bistand for at opnå en større forståelse af sig selv og sine omgivelser, for at finde nye veje til heling.

Hvem er jeg?

Jeg har en Kandidatgrad i almen pædagogik og en 4,5 årig uddannelse som psykoterapeut. Gennem mange år har jeg arbejdet i Pædagogisk-Psykologisk Rådgivning (PPR) og som privatpraktiserende psykoterapeut. Det betyder, at jeg har en særlig viden, indsigt og forståelse for at arbejde med mennesker i alle aldre, der af den ene eller andet årsag er i nød. 

Især har jeg beskæftiget mig med mennesker med  angst og depression og børn og unge samt deres familier. Blandt andet gennem arbejde med:

Nogle af de specifikke områder, jeg har beskæftiget mig med er:

- individuelle samtaleforløb med mennesker med angst og depression

- rådgivning af forældre

- børn og  unge med selvskadende adfærd (herunder spiseforstyrrede),

- Skolevægring

- gruppeforløb for sårbare børn og unge,

- Supervision af pædagogisk personale.

- pædagogiske temadage

Praktisk info

Hvis du vil vide mere, vil jeg opfordre dig til at kontakte mig på mail eller telefon.

Jeg har klinik i Odense M (gode parkeringsmuligheder).
Det er også muligt at bestille tid for en samtale udenfor almindelig arbejdstid.

NB! Som psykoterapeut er jeg ikke omfattet af sygesikringen. Det vil sige, at du ikke får refusion fra det offentlige ved samtaler hos mig. Derfor har jeg valgt et rimeligt timehonorar, så din merudgift reduceres betragteligt. 


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.