Franziska Luxhøj - Coach

Franziska Luxhøj

Coach

Roskilde, København

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

1 session 750 kr. Aftal tid

5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

10 sessioner 5.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 07 48

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Min coaching er til dig, som gerne vil få mere ud af livet. Som vil opnå sit fulde potentiale. Som går med et dybt ønske om at handle på sine drømme.


Lyder et eller flere af følgende punkter som dig?

  • Du har succes på nogle områder i livet, og kan godt mærke at du alligevel ikke føler dig 100% lykkelig.
  • Du føler, at dit liv til tider er lidt for meget fyldt af alle mulige "skal", "skulle" og "burde".
  • Du mærker, at du ikke altid træffer bevidste valg omkring vigtige livs- og karrierebeslutninger, hvilket skaber ubalance.


Mit ønske for dig er...

  • at du tør at handle på din drøm.
  • at du tror på dig selv og på det, du dybt indeni ønsker.
  • at du helt bevidst vælger til og fra og derved skaber balance i dit liv.
  • at du gennem en transformation skaber det liv, som du ønsker.
  • at du finder eller skaber dit absolutte drømmejob som support til din ønskede livsstil.


Hvem er jeg som coach?

Min passion er at bringe det bedste frem i mine klienter, at hjælpe dem med at tilpasse deres liv og de beslutninger, de træffer, med deres dybt rodfæstede værdier og overbevisninger.

Min mission er for mine klienter at sikre en varig forandring i arbejds- og privatlivet, der resulterer i mere tilfredsstillelse og lykke.


En af mine stærkeste egenskaber som coach er den lethed, hvormed jeg kan skabe et tillidsfuldt og sikkert forhold. Min naturlige nysgerrighed har gentagne gange vist sig at være et personlighedstræk, der gør det nemt for andre at åbne op for mig. Dette skaber et sikkert coaching miljø og fører til optimale resultater.


Jeg har en oprigtig interesse i mennesket foran mig. Når jeg siger det, så mener jeg ikke kun en interesse i den udfordring, du kommer med, men en interesse i dig som hele person. Den måske mest centrale præmis, jeg arbejder ud fra, er ”Mennesker er af natur kreative, ressourcestærke og hele”. Det bærer med sig, at du som min klient ”ikke skal fikses” og at svarene til dine udfordringer findes i dig selv.


Min rolle som coach er at være en slags katalysator. Ved at stille skarpe spørgsmål og udfordre dig, finder vi sammen frem til den løsning der føles mest rigtigt og bedst for DIG.

Samtidigt er jeg der også for at holde dig gående, når motivationen daler. For at heppe på dig når du er tæt på en milepæl. For at sætte ord på og skabe bevidsthed omkring dine styrker. For at gøre opmærksom på de skyggesider, som kunne give dig udfordringer. For at fejre dine successer med dig.

Kort sagt: for at være din partner igennem denne transformation, igennem en spændende fase i dit liv.


Kort omkring min baggrund

Mit navn er Franziska og jeg er ejer og coach i Lighthill Coaching og Lighthill Karriere. Min teoretiske uddannelse er indenfor International Erhvervsøkonomi og Management, samt videreuddannelser i Positiv Psykologi og Ledelse, med særlig fokus på Relationel Ledelse.

Praktisk erfaring har jeg indenfor Forandringsledelse, HR og Forretningsudvikling. I 2015 har jeg afsluttet en intensiv og praksisorienteret coachinguddannelse ved The Coaches Training Institute. Metoden jeg er uddannet i hedder Co-Active Coaching.

Derudover har jeg uddannelser og certificeringer indenfor Team Coaching, Forandringsledelse (Prosci's ADKAR model), som Facilitator og Instruktør.

Jeg har boet og arbejdet i 5 lande og taler på nuværende tidspunkt 4 sprog flydende.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.