Flemming Bogø - Sexolog, Psykoterapeut

Flemming Bogø

Sexolog, Psykoterapeut

Østermarie, Bornholm, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi og rådgivning 850 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk eller online

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 21

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Terapi og rådgivning 850 kr. Aftal tid

Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 21

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Mit speciale er mænd med rejsningsproblemer, og jeg arbejder med manglende sexlyst, selvværd og udvikling af maskulinitet.

Gennem terapi kan du bl.a. lære:

•at mærke, hvad du har brug for og lyst til 

•at sætte de rette ord på dine følelser

•at udtrykke dine behov, således at de bliver hørt 

•at sige fra og sætte dine grænser over for omverdenen 


Min rolle er at støtte dig i din udviklingsproces ved at lytte aktivt, spørge ind, leve mig ind i, inspirere og udfordre dig på de områder, som betyder noget for dig. Styrke dit selvværd. Undervise dig, hvor du mangler viden eller har forkert information. Hjælpe dig med at forstå dig selv og få sat de rette ord på hvem du er og hvad du føler og har brug for.

Sammen vil vi arbejde på at give dig troen på dig selv tilbage, styrke dit selvværd, selvtillid, livsglæde, kærlighedsevner og forbedre din evne til at sætte dig igennem og stå ved dig selv, som du er.

Som barn kan du ikke tåle at mærke, at du ikke er villet /elsket, så du vil forsøge at overleve ved at tænke, hvis bare jeg er sød nok, dygtig nok, klog nok, venlig nok.

Som voksen tænker du - hvis bare jeg er rig nok, ejer nok, har status nok, stort hus nok, stor bil nok, bøger nok, muskler nok, er kærlig nok, opmærksom nok, empatisk nok, smuk nok, imødekommende, sjov nok - så får jeg andres anerkendelse, venskab og kærlighed. Undervejs mistede du dig selv. Du forsøgte at være den, du troede, de gerne ville have, du var, så de kunne lide dig. 

Jeg kan hjælpe dig til at finde dig selv igen, og dermed livsglæden.

Når du ikke står inde for dig selv og kæmper for dig selv, forlader du dig selv og din egen kerne, og når du gør det, føles livet tomt og meningsløst. Ofte resulterer det i dårligt humør, træthed, nedstemthed, manglende sexlyst (kan også være overdreven sextrang), søvnbesvær, angst eller stress – og nogle gange endda i depression eller misbrug. Det er et misbrug, når vi bruger det til at fjerne os for følelser, vi ikke ønsker at have. Terapi er en effektiv måde at finde ind til din inderste kerne og blive dig selv igen.

Angst kan overvindes

Angst kommer af de gange, du ikke udtrykte dine grænser og din vrede. Når du vender vreden indad, bliver den til angst. Når du bliver klar over hvem og hvor og hvad, du blev vred over og sætter ord på det, forsvinder meget af din angst. Det er meget almindeligt, at man prøver at selvmedicinere sig med en eller anden form for misbrug, når man lider af angst. 

Depression og misbrug

Depression er tilbageholdt livsglæde, at du tænker ”de andres behov kommer før mine”, ofte udvikler man et misbrug for at holde det ud, man udsætter sig selv for. Man kan sige, det er en tilbageholdt impuls til at gøre noget godt for dig selv. Der, hvor du har ladet dig selv afvise dig selv frem for at bede om det du, havde brug for. Det er den måde, man kan give sig selv omsorg på, selv om det ikke er den sundeste, er det den måde du har overlevet på. Det kan der gøres noget ved. Det usunde forsvar er lig med misbrug. 

Hvad er et misbrug?

Et misbrug kan være shopping, sex, spil, meget arbejde, meget aktiv fritid så man ikke har tid til at mærke sig selv, alkohol, stoffer, mad, viden, kurser, slik, følelser. Det er måden vi bruger det på, der afgør, om det er et misbrug.

Misbrug er en måde at komme væk fra følelser, vi ikke har lært at rumme, fordi vi typisk ikke er blevet rummet med disse følelser som barn. Misbrug er vores måde at forsøge at rumme os selv på. Når vi har savnet det i vores opvækst. 

Jeg har ingen fordømmelse på misbrug 

Jeg ser misbrug som en måde, du har løst en mangel/savn tilstand på. På et tidspunkt i dit liv har du måske oplevet og erkendt, at misbruget ikke tjener dit bedste, og du har fået en længsel og en lyst til at lære noget andet, der føles bedre. Ofte skal man rigtig langt ud, før ubehaget er større end fornøjelsen ved misbruget, og før man er motiveret til at slutte det. Ofte vil man have tilbagefald til sit misbrug under et terapiforløb, det er det vi kender, der har givet os tryghed. Lige som da du skulle lære at gå, faldt du mange gange, men det gjorde jo ikke, at du gav op. Døm ikke dig selv for dine tilbagefald, så bliver din fordømmelse en del af dit misbrug. Her kan jeg komme ind i billedet og støtte dig i din udvikling.

Opbygning af et sundt forsvar

Det er min erfaring at når dit sunde forsvar er bygget op, som hjælper dig med at stå ved dig selv, dine værdier, dine følelser og behov, så kommer kærligheden, livsglæden og seksualiteten igen.

Jeg vil hjælpe dig med at sætte fokus på dig selv, træne dig i at kende dine sande behov, at tænke på dig selv, og tænke helhedsorienteret på dit liv. På en kærlig måde.

Når vi hjælper andre af glæde og lyst, får vi selv mere glæde og lyst. Når vi hjælper andre, fordi vi er bange for at miste deres anerkendelse, mister vi livsglæden. 

I parforhold mister vi sexlysten

Særligt hvis vi i kommunikation ikke viser et gensidigt ønske om at støtte og glæde hinanden. Her vil du opdage, at du ikke oplever ubetinget kærlighed. Du giver måske kun for at få. Hvilket er meget typisk, når du ikke selv har oplevet ubetinget kærlighed som barn, men i stedet har forsøgt at regne ud, hvordan du bedst muligt fik dine behov opfyldt. Det er en vane, du skal have afviklet lige så stille og roligt, og nye der skal udvikles. Du skal finde kærligheden i dit hjerte.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Flemming Bogø


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske og du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.