Finn Bech-Nielsen - Psykolog

Finn Bech-Nielsen

Psykolog

Herning, Skanderborg, Aarhus

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale - rabat ved lægehenvisning, 1. samtale 400 kr. Aftal tid

Da mange oplever lange ventelister hos de psykologer som modtager lægehenvisninger, så tilbyder jeg 1. samtale ved en fremvisning af en sådan til en reduceret pris

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale - rabat ved lægehenvisning - efterfølgende samtaler 325 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 63

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg har praksis 3 steder - i Herning, Skanderborg og Århus C - og tilbyder ingen eller kun kort ventetid ved akuttider.


Da min kalender ikke er opdateret - er det vigtigt at du ringer til mig, eller beder mig om at ringe dig op.


Akut-psykologen  i Århus og Skanderborg og Herning som altid har akut-tider i klinikkerne med tilbud om telefonkonsultation her og nu med svar inden for en time og eller tilbud om en akut-tid i klinikken.


Hvad kan jeg hjælpe dig med ?

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi samt hjælp til grupper med børn, unge, unge og ældre voksne.

Grundlæggende holdning om mit arbejde som psykolog: "Menneske først og så psykolog" 

Metoder...
Den nyeste forskning viser at metoder og teknikker kun betyder 10% om behandlingen lykkes hos psykologen. Derfor vil du også møde mennesket Finn Bech-Nielsen, 55 år, som har 20 års erfaring som Aut. Klinisk-Psykolog og specialist og Supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi.


Derfor vil du også få redskaber og teknikker til at udvikle dine egne bedste løsninger på dine problemer og det du kommer til mig for at få hjælp til at finde ud af.

De fleste vil gerne have det bedre her og nu og fremadrettet.
Derfor vil vi med den positive psykologi opbygge dine ressourcer ved at fokusere på alt det, som giver dig glæde og energi.

Med " strøm på batterierne " vil du få mere overskud til at bearbejde dine problemer og kriser. Og ikke mindst udvikle nye ideer og tanker til at finde de bedste løsninger til at komme videre med dit liv. 


Jeg har arbejdet såvel akut som ikke akut såvel i klinikkerne som ude af klinikkerne, såvel i Danmark som udlandet, Thailand/Tsunamien),Norge, Grønland, Færøerne. Jeg har arbejdet med problemstillinger som røverier og ulykker samt debriefinger på virksomheder og ikke mindst et utal af mennesker som er brudt sammen eller er overbelastet med stressreaktioner.Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.