Eva Gall - Psykolog

Eva Gall

Psykolog

Roskilde, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 1.400 kr. Aftal tid

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 61

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 61

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Jeg er født den 28.9.1953. Jeg er gift, har en voksen datter og to børnebørn. Som ung valgte jeg at tage en kontoruddannelse. Det viste sig hurtigt at være en fejltagelse. Jeg kedede mig. Jeg blev gift og fik barn. Blev skilt og enlig mor. Da min datter flyttede hjemmefra og jeg næsten samtidig blev fyret, stod jeg på bar bund, men også uden ansvar for andre end mig selv. Jeg greb chancen og tog en Hf-eksamen, fandt min mand, fortsatte på universitetet og blev som 46-årig cand. psych. Siden har jeg arbejdet med undervisning, rådgivning og terapi, og her har jeg fundet min ”rette hylde”.

Jeg er Cand.Psych. fra Københavns Universitet. Jeg har en 2-årig terapeutisk efteruddannelse, er privatpraktiserende psykolog & har arbejdet med samtaleterapi i 12 år. Det har givet en bred erfaringsbaggrund.

Jeg beskrives mest som rummelig, rar og imødekommende. Jeg tænker logisk, er en god teoretiker og temmelig naturvidenskabeligt orienteret for en humanist.

Mine faglige interesseområder er bl.a:
- Sundhedspsykologi
- Psykisk arbejdsmiljø
- Konfliktløsning
- Stress
- Kriser
- Angst
- Depression
- Kognitiv adfærdsterapi (CBT)
- Eksistentialistisk psykoterapi
- Undervisning

Terapi hos mig:

Kognitiv adfærdsterapi er effektiv til behandling af bl.a. angst, depression og stress.
Det er desuden den bedste metode til at lære sig at håndtere ubehagelige følelser og ændre uhensigtsmæssig adfærd, fx. ved jalousi, vredesudbrud, aggressiv adfærd og irritabilitet. Derfor er det et af mine foretrukne arbejdsområder.

I visse tilfælde vil jeg i stedet for, eller som supplement, anvende rådgivning, coaching eller eksistentiel samtale.

Udover mine specialer som ses her til venstre på profilen, har jeg specialiseret mig indenfor stress og jeg er også tilknyttet Center for Stress og Trivsel, Mindwork, Psykologcentret City og WorkLife. Sundhedspsykologi er et andet af mine interesseområde. 

Jeg har desuden en omfattende erfaring i undervisning og kommunikation. Bl.a. er jeg ekstern lektor på Københavns Universitets medicinstudium, hvor jeg underviser kommende læger og tandlæger i sundhedspsykologi. Jeg arbejder også på Rigshospitalet, hvor jeg underviser i kommunikation med patienter. 

Min klinik ligger i Trekroner, som er en forstad til Roskilde. Dvs. det er meget let at komme til mig, hvis du kommer fra byer som Hedehusene, Tåstrup og generelt fra Københavns området.
Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.