Dorte Windfeld - Psykoterapeut, Coach

Dorte Windfeld

Psykoterapeut, Coach

Frederiksværk, Online

Personligt fremmøde

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Terapi eller coaching forløb med 5 samtaler 3.500 kr. Aftal tid

Køb 5 sessioner og spar 250kr samlet

Individuel coaching/terapi med 10 samtaler 6.500 kr. Aftal tid

Køb 10 sessioner og spar samlet 1000 kr.

Parterapi 1.050 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 20

Online samtale

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Terapi eller coaching forløb med 5 samtaler 3.500 kr. Aftal tid

Køb 5 sessioner og spar 250 kr samlet.

Individuel coaching/terapi med 10 samtaler 6.500 kr. Aftal tid

Køb 10 sessioner og spar samlet 1000 kr.

Parterapi 1.050 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 20

Beskrivelse

Certificeret Life og business coach fra Manning Inspire, psykoterapeut, personlig mentor og sygeplejerske. Det er mig.

Jeg brænder for at hjælpe dig, blive den bedste udgave af dig og er klar til at hjælpe dig, når livet ikke er som du drømmer om.

Jeg nyder at udvikle og være i kontakt med andre. Jeg er draget af at hjælpe mennesker, med at få den indsigt og handlekraft de har brug for, så de får det liv de virkelig ønsker.

Processen er målrettet, dynamisk og fremadrettet og handler om at få dig til at opdage og udnytte dit fulde potentiale. Altså summen af dine muligheder og talenter – alt det du kan og vil gøre, når du gør dig fri af dine forhindringer og overbevisninger. 

Og det bedste er at det giver fantastiske resultater. Prøv selv! 

LIFECOACHING handler om dig og er en positiv og dynamisk proces. 

Dialogen vil være fremadrettet, med dit mål i fokus og med udgangspunkt i din nuværende livssituation. Det handler primært om, at du finder ind til kernen i dig og hvad du ønske dig her i livet. At du bliver bevidst om dit fulde potentiale.

SLANKECOACHING handler også om dig og målretter sig dit ønske om vægttab.

Via coaching, får du konkretiseret målene og ønskerne for dit vægttab og du bliver klar over, hvad der forhindringer dig i at nå dem. Målet er, at du får den krop du drømmer om og et naturligt forhold til mad. Ved at mærke din krops signaler og lytte til dine følelser og tanker, finder du ind til en større accept af dig selv og lærer at bruge dit fulde potentiale, hvilket i høj grad vil påvirke dit spisemønster.

PSYKOTERAPI er for dig der ønsker at arbejde lidt dybere med dig selv. Gennem samtale og forskellige øvelser, får du hjælp og støtte til at erkende og ændre uhensigtsmæssige mønstre, hvilket vil frigive energi, der kan bruges på andre og mere tilfredsstillende ting i livet. Bevidstheden om at du har et valg, giver dig nye handlemåder.

Med min støtte finder du årsagssammenhænge og jeg hjælper dig med at bearbejde tidligere eller aktuelle traumer.

I terapi er du inde og arbejde dybere med følelserne, hvilket kan have en meget forløsende virkning. Terapi er en metode, der hjælper dig med at øge din livsudfoldelse. Uforløste traumer, angst og ubearbejdet sorg stjæler mere af vores energi end vi aner. 

Coach eller psykoterapeut?

Begge dele handler om personlig og faglig udvikling. Forskellen på terapi og coaching er flydende, og derfor er det en fordel at jeg mestre begge dele. Jeg kan således benytte begge værktøjer til gavn for dig.

Jeg er desuden certificeret Rygestopkonsulent.

Jeg har klinik i Frederiksværk, helt præcist i Asserbo. Tæt på Melby, Frederikssund, Hillerød, Skævinge, Ølsted, Hundested, Helsinge og Ramløse. 

Alternativt kører jeg også ud, hvis der er særlige behov for det. Pris aftales individuelt. Bare spørg når vi taler sammen første gang.

Du er kun et klik fra, at være på vej mod det du har brug for...

Du er også velkommen til at ringe for en uforpligtende snak om terapi/coaching er noget for dig.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

 

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle