Connie Knigge - Psykoterapeut

Connie Knigge

Psykoterapeut

Esbjerg, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Coaching 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 03 99

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Parterapi 950 kr. Aftal tid

Coaching 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 03 99

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse


Alle mennesker oplever livskriser; det er en del af at være menneske.  Nogle gange kommer vi dog i så uoverskuelig livskrise at vi har brug for professionel hjælp til situationen. En livskrise kan være en uønsket begivenhed som skilsmisse, sorg, stress, dødsfald, sygdom eller måske har man for længe befundet sig i relationer der ikke har været givende, og som dermed har ødelagt livsgnisten eller givet følelse af mindreværd.

 

Hos mig får du en fortrolig samtalepartner, som kan hjælpe dig med at klare sindet. I et trygt rum opstiller jeg nye personlige muligheder for dig, så du kan slippe af med dine uhensigtsmæssige handlemønstre.

Du får

 • Fornyet syn på dig selv
 • Evnen til at hvile i dig selv
 • Øget selvindsigt
 • Balance i din krop og dit sind
 • Klarhed over hvad der skal til, så du opnår den forandring du ønsker

Du lærer

 • At få styr på dine tanker og handlemønstre
 • Nye måder at behandle dig selv med respekt 
 • At bryde uhensigtsmæssige mønstre
 • At mærke dine behov
 • At slå hovedet fra og være mere i nuet
 • At håndtere når livet slår knuder

I min praksis arbejder jeg med udgangspunkt i dig og ser på din situation fra forskellige vinkler. Uanset hvilke metoder vi benytter, vil det altid være den respektfulde, nærværende kontakt til dig, som er det vigtigste.

 

Det er i samspillet mellem min faglighed og dine konkrete betingelser, forudsætninger og præferencer samtalerne udspiller sig.  I det samspil vil jeg give dig en passende balance mellem støtte og udfordring, så du kan komme videre med større indsigt, bedre balance og flere muligheder.

 

Jeg hedder Connie Knigge og jeg har praktiseret psykoterapi i Esbjerg siden 2010 og er certificeret fra ID Academy. Mit arbejde er noget jeg glad står op til hver morgen, da det er mig en stor glæde at se folk vokse og udvikle sig, blive klogere på sig selv, tage ansvar i egen hånd og få et bedre liv.

 

Jeg oplever at jeg med min egen indstilling, åbenhed og indlevelse har let ved at få folk til at slappe af og blive trygge i mit nærvær, som er en forudsætning for at klienten kan åbne op for eget stof.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig og høre hvordan jeg kan hjælpe DIG. 

 

Afbud senest aftenen før vores aftale, ved afbud senere betales der fuld pris.
Ved udeblivelse fra samtalen betales der ligeledes fuld pris.