Christian Jensen - Coach, Mentor

Christian Jensen

Coach, Mentor

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden mentor.

Kære leder

Sover du godt om natten? Glæder du dig i almindelighed til din dag, når du står op? Er dine resultater og relationer gode? Kan du svare ”Ja!” til disse tre spørgsmål – også når du ser fremad - kan du stoppe med at læse her……ellers vil jeg da meget gerne foreslå, at du læser videre!

Kære medarbejder

Jeg kunne jo spørge dig om det samme – og svarer du ”Ja!”, så stop bare med at læse her……ellers vil jeg da meget gerne foreslå, at du læser videre!

Bevidst Lederskab i Akademiets form er en i virkeligheden meget enkel - og derfor meget effektiv - opfattelses-, tænke- og handlemåde, som garanteret giver gode resultater på bundlinjen som virksomheders ledelsesform og som medarbejdernes arbejds- og samarbejdsform.

.…og på helt tilsvarende vis i privatlivet.

Akademiet for Bevidst Lederskab tilbyder:

  • Individuel coaching
  • Lederudviklingsforløb
  • Medarbejderudviklingsforløb
  • Organisationsudviklingsforløb
  • Personlig udvikling
  • Den 1-årige uddannelse til ”Bevidst leder”
  • Den 1-årige uddannelse til ”Bevidst Coach”

Kontakt mig og hør nærmere – jeg kommer meget gerne til dig/din virksomhed, og så finder vi et godt indhold og en god pris på et relevant forløb til lige præcis de ønsker, du har.

Vælger du ikke at gå ind i et sådant forløb, er præsentationsmødet gratis for dig.

 .......og har du brug for en spirituel tilgang til tingene, klarer vi også den!

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.