Carsten Sommerlund - Parterapeut, Psykoterapeut

Carsten Sommerlund

Parterapeut, Psykoterapeut

Odense C

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykologisk rådgivning 600 kr. Aftal tid

Psykologisk rådgivning unge 18-26 år 400 kr. Aftal tid

Online rådgivning - Skype Unge 18-26 år 300 kr. Aftal tid

Online rådgivning - Skype 450 kr. Aftal tid

Parterapi forløb 30-40 år 2.750 kr. Aftal tid

Parterapi 30-40 år 600 kr. Aftal tid

Parterapi unge 20-29 år 450 kr. Aftal tid

Parterapi forløb unge 20-29 år 2.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 09 67

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Ønsker du forandring i dit liv ?

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning, som kan hjælpe dig til at se de udfordringer du står overfor mere klart. Jeg viser dig vejen til at løse dine problemer, og giver dig konkrete redskaber til at gøre det. Jeg skaber forandring for mine kunder ved at kombinere psykologisk viden med en afslappet, jordnær og ligefrem tilgang. Jeg nøjes ikke med at spørge dig som kunde om, hvad du gerne vil snakke om i dag, men engagerer mig i dit problem og arbejder sammen med dig på en konkret plan for at løse de udfordringer du står med

Jeg er specialist i behandlling af dårligt selvværd og manglende selvtillid, men kan også hjælpe dig med bl.a. angst, depression og hvis du er særligt sensitiv. Med baggrund i års erfaring med parterapi, for specielt unge, vil jeg også kunne hjælpe med at få jeres parforhold på rette spor igen.

I over 20 år har jeg arbejdet med psykologisk rådgivning i mange forskellige sammenhænge. Jeg har været civilt ansat et par år i Forsvaret, og er herfra uddannet som psykiatrivejleder, og har arbejdet med psykologisk rådgvining af tidligere udsendte soldater fra Balkan og Irak. Jeg har samarbejdet med firmaer som Lego, Danske Bank, Kolding Sygehus, Solar og Trefor omkring arbejdsfastholdelse. Jeg underviser løbende hold på veterinærsygeplejerske uddannelsen i psykologi og afholder korte kurser i kommunikation og konflikthåndtering.

Jeg ser frem til at møde dig, og at vi i et trygt og tillidsfyldt samarbejde, kan arbejde hen i mod at skabe den forandring du ønsker i dit liv.