Carsten Sommerlund - Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Carsten Sommerlund

Psykoterapeut, Coach, Parterapeut

Odense C

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykologisk rådgivning 500 kr. Aftal tid

Psykologisk rådgivning unge 18-29 år 400 kr. Aftal tid

Coaching 300 kr. Aftal tid

Parterapi 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 04 10

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Psykologisk rådgivning og coaching - når du ønsker forandring i dit liv!


Med baggrund i en mangeårig erfaring med psykologisk rådgivning, kan jeg hjælpe dig til, at se de udfordringer du står overfor mere klart. Jeg viser dig vejen til at løse dine problemer, og giver dig konkrete redskaber til at gøre det. Jeg er specialist i behandling af dårligt selvværd/ manglende selvtillid og i mental robusthed. Jeg kan også hjælpe med f.eks. generaliseret angst, depression, social fobi, jalousi og utroskab. Jeg har særdeles gode resultater med parterapi, så kontakt mig, hvis I har brug for at få parforholdet på rette spor igen, og hør hvad jeg kan gøre.


Jeg har arbejdet med psykologisk rådgivning i mange forskellige sammenhænge, og jeg har undervist mange forskellige faggrupper igennem årene. Jeg har været civilt ansat et par år i Forsvaret, og har arbejdet som coach og mentor for tidligere udsendte soldater fra Balkan og Irak. Jeg har ydet rådgivning til bl.a. Lego, Danske Bank, Kolding Sygehus, Solar og Trefor omkring arbejdspladsfastholdelse.

 

Jeg ser frem til at møde dig, og at vi i et trygt og tillidsfuldt samarbejde, kan arbejde hen i mod at skabe den forandring du ønsker i dit liv.

 

Carsten Sommerlund

Klientudtalelser

LJ - ""For et års tid siden hjælp du mig af med min depression. Nu har jeg imidlertid blevet opmærksom på - gennem M. som går hos dig (og som er rigtig glad for det) - at jeg nok også skal arbejde med min manglende beslutsomhed og tro på, at det jeg gør er rigtigt. Mit liv er ligesom gået i stå.....""  Læs mere  Læs mindre

AJ - "Allerførst tusind tak for din store hjælp med både S. og mig. Det har virkelig flyttet noget for os begge to - og vi har det bedre end nogensinde. Jeg har fået meget mere ro i mit hoved og begynder langsomt at føle mig mere og mere tryg i vores forhold. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.