Carsten Sommerlund - Parterapeut, Psykoterapeut

Carsten Sommerlund

Parterapeut, Psykoterapeut

Odense C

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykologisk rådgivning 500 kr. Aftal tid

Psykologisk rådgivning unge 18-29 år 400 kr. Aftal tid

Psykologisk rådgivning unge forløb 3 x 1 time 18-29 år 1.125 kr. Aftal tid

Parterapi 30-40 år 600 kr. Aftal tid

Parterapi unge 20-29 år 450 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 09 67

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Ønsker du forandring i dit liv og øget mental robusthed ?

Med baggrund i 20 års erfaring kan jeg tilbyde dig psykologisk rådgivning, der kan hjælpe dig til at se de udfordringer du står overfor mere klart. Jeg viser dig vejen til at løse dine problemer, og giver dig konkrete redskaber til at gøre det. Jeg er specialist i behandling af dårligt selvværd/manglende selvtillid og i mental robusthed, men kan også hjælpe dig med  angst, depression, selvskade og hvis du er særligt sensitiv.

Med baggrund i års erfaring med parterapi vil jeg også kunne hjælpe med at få jeres parforhold på rette spor igen. Et forløb på 5 timer vil I langt de fleste tilfælde være nok på grund af den målrettede tilgang der er i rådgivningen, og den erfaring den bygges op om. Over 80% af par under 35 år oplever et væsentligt forbedret forhold efter et forløb.

Jeg har arbejdet med psykologisk rådgivning i mange forskellige sammenhænge og undervist forskellige faggrupper (sygeplejersker, tandklinikassistenter m.fl.) i psykologiske emner. Jeg har været civilt ansat et par år i Forsvaret, og har arbejdet med psykologisk rådgivning af tidligere udsendte soldater fra Balkan og Irak. Jeg har samarbejdet og rådgivet firmaer som Lego, Danske Bank, Kolding Sygehus, Solar og Trefor omkring arbejdspladsfastholdelse.

Jeg ser frem til at møde dig, og at vi i et trygt og tillidsfuldt samarbejde, kan arbejde hen i mod at skabe den forandring du ønsker i dit liv.

Carsten Sommerlund