Carit Abrahamsson

Coach, Psykoterapeut, Gestaltterapeut, Kropspsykoterapeut, Stressterapeut

Dyssegård, Søborg, Online

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Coaching 700 kr. Aftal tid

Rabat til studerende og arbejdsledige 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 57

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Coaching 700 kr. Aftal tid

Rabat til studerende og arbejdsledige 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 57

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Ved du ikke, hvad du skal stille op med din situation eller har du et helt konkret problem, som plager dig?

 

I de fleste tilfælde kan psykoterapi hjælpe dig.

 

 

Psykoterapi henvender sig til dig, som er uforløst, i pine eller føler dig låst fast. Det kan være, at du føler dig trist og mismodig eller ikke ved, hvad du skal stille op med din situation.

 

Andre gange kan det være et helt konkret problem, som plager dig. Måske fortæller din familie og venner dig, at det er ved at komme for vidt.


Psykoterapi virker
Vi ved i dag, at psykoterapi virker. Det er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. For eksempel ved man, at den gennemsnitlige klient efter endt psykoterapi klarer sig bedre end 80% af dem, der ikke har modtaget psykoterapi. Der er med andre ord ingen grund til ikke at være optimistisk omkring din situation. Langt de fleste får det bedre.

 

Hvorfor gå i terapi?

Det er de færreste, der kan sige sig fri for situationer, hvor vi har brug for støtte, opbakning og omsorg. Og hvis netværkets velvilje ikke slår til, kan der være brug for terapeutisk bistand, for at du opnår en større forståelse af dig selv og dine omgivelser, så du kan skabe den forandring du ønsker dig.

 

Sådan er det at gå i terapi hos mig

Først og fremmest ligger det mig på sinde, at der er plads til at du kan være dig selv. Lige præcis som du er. Her er der rum til at dele det, der er svært for dig.

 

Jeg stiller ofte åbne og nysgerrige spørgsmål for at lære dig at kende og for at forstå, hvad det er, der fylder hos dig. Sammen arbejder vi på, at du får greb om dine udfordringer, så det bliver dig, der styrer dem og ikke omvendt.

 

Mine særlige erfaringsområder

Jeg har arbejdet indgående med stress, depressioner, angst, præstationspres, selvskade, sorg og job/karriere. Jeg arbejder altid med fokus på følelser, krop og relationer.

 

Sammen undersøger vi, hvad det er der plager dig, og hvordan det relaterer sig til dine følelser, sådan som de opleves i kroppen og udspiller sig i dine relationer.

 

Lidt om mig 

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach. Derudover har jeg sidefag i psykologi fra Københavns Universitet.

 

Sideløbende med min praksis arbejder jeg med personaleudvikling og underviser på Købehavns Gestalt Institut.

 

Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller du kan skrive en mail. Du kan også læse mere på min hjemmeside.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

De bedste hilsner

Carit Abrahamsson

Klientudtalelser

Kvinde i 30-erne - "”Jeg har tidligere haft mange bekymringer og været meget stresset i mit studieliv. Med psykoterapien blev jeg i stand til at gøre de ting jeg ville, nyde tilværelsen og komme igennem semesteret på en positiv måde. Det føltes som en stor frihed, og jeg kunne bestemt ikke have undværet forløbet.”"  Læs mere  Læs mindre

Mand i 50-erne - "“Carit hjalp mig igennem min depression. Det var svært for mig at acceptere og erkende min situation. Hos Carit fandt jeg modet til at tale om det, som var vanskeligt for mig. Det hjalp, ting faldt på plads og jeg fik håbet igen.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.