Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Britta Karlshøj

Psykoterapeut MPF

København K, Hvalsø

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi, ung på SU 600 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 15 61

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen


Jeg tilbyder ressourceorienteret psykoterapi både til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med din personlige udvikling.

 

Der kan være mange årsager til at påbegynde et psykoterapeutisk forløb:

  • For nogen er årsagen kommet snigende og kan vise sig i de nære relationer som f.eks. parforholdet.
  • For andre er årsagen akut f.eks. i forbindelse med dødsfald i en tæt relation, skilsmisse, overgreb, ulykke eller anden form for traume.
  • Nogen bliver måske opmærksom på, at noget ikke helt er som, de har lyst til, at det skal være, når de får symptomer som stress, angst eller depression.

Du er velkommen uanset årsag.


Parterapi

Jeg tilbyder parterapi for par, der er i krise eller par, der gerne vil have fokus på, hvordan de holder gnisten i parforholdet.

 

Der er ofte et grundlæggende ønske om at blive set, hørt og forstået af sin partner for at kunne føle sig elsket. Kommunikationen i parforholdet kan være svær og misforståelser kan opstå. Hverdagens gøremål og forpligtelser kommer somme tider til at stå i vejen for, at vi husker at værne om vores allertætteste voksenrelation - nemlig parforholdet.

 

  • I parterapi sætter I bevidst tid af til hinanden.
  • I parterapi får I rum og hjælp til at tale om det, der er svært.
  • I parterapi får I rum og støtte til at tale om jeres individuelle behov og jeres ønsker for jeres fælles fremtid.

 

Terapeutiske metoder

Jeg arbejder med forskningsbaserede sammenhænge mellem krop, psyke og spiritualitet og er optaget af at tilbyde dig en helhedsorienteret terapi, der bringer dig i kontakt med dine ressourcer og potentialer - bevidste som ubevidste.

 

De metoder, jeg benytter, ser den enkelte som et selvregulerende menneske med kreative og ubevidste ressourcer. Ressourcer, der kan bevidstgøres gennem psykoterapi og hjælpe personen op over tilsyneladende uløselige problemer.

 

Jeg benytter mig af følgende metoder; samtale, drømme, meditation, mindfulness, kreativ terapi, kropsterapi og kropsbevidsthed samt kognitive metoder.

 

I den parterapeutiske samtale benytter jeg mig af Imago-samtaleterapi som metode.

 

Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF i Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi samt cand.pæd. i pædagogisk psykologi med speciale i mindfulness.

 

Jeg har tavshedspligt, er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder under dennes etiske regler.

 

Jeg modtager løbende supervision af erfarne psykoterapeuter, der underviser på Vedfelt Instituttet heriblandt Ole Vedfelt.

 

Når du kommer hos mig, vil du møde et menneske, der tror på, at vi alle rummer selvregulerende og selvhelbredende kræfter i vores personlighed og som ligeledes tror på, at der er helings- og udviklingsmuligheder i mødet mellem mennesker.

 

Jeg leder ikke efter fejl og mangler.


Jeg har klinik på Amagertorv i hjertet af Københavns indre by. 

Jeg har klinik ved Lejre, hvor der er skov og smuk natur.

Jeg har desuden samtaler i Havdrup Sognehus.

 

Spørg allerede på ledig tid eller ring og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tid. Hvis afbud senere betales fuld sessionspris.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.