Bjarne Petersen - Psykolog

Bjarne Petersen

Psykolog

Bagsværd

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale 850 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 28

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

** Jeg foretrækker telefonisk kontakt - så ring meget gerne**


Mit navn er Bjarne Petersen - Velkommen til min profil.

Jeg har været privat praktiserende i ca. 10 år og var i begyndelsen deltids ansat i en socialforvaltning i en periode og dernæst i et projekt hvor jeg underviste og superviserede plejefamilier og personale på institutioner der arbejdede med børn og unge med diagnoser. 

Inden da har jeg i mere end et år ti, arbejdet i børne-, unge- og især voksenpsykiatrien; psykiatriskskadestue, psykoterapeutisk afsnit. Det har omfattet børn og unge med diagnoser, personer i krise og med forskellige former for psykologiske og psykiatriske vanskeligheder, som eks. psykosomatiske problemer, depression, ocd, psykoser m.m.

Endnu tidligere har jeg arbejdet på forskellige børne og ungdomsinstitutioner, hvor jeg som på hospitalet arbejdede med psykologisk behandling, psykologiske undersøgelser, supervision af personale og med organisationspsykologiske problemstillinger.

Kunsten at sætte en fast ramme for samarbejde, samtidig med en indlevende og forstående tilgang har jeg altid fundet befordrende i forhold til at man kan integrere sig med sig selv og med andre. Således at man bliver inkluderet og vokser i det tilhørsforhold man er i.

På den baggrund tilbyder jeg:  

  • Individuel psykologisk behandling ( børn, unge og voksne).
  • Parterapi, familieterapi og netværksudvikling.
  • Psykologiske undersøgelser af børn og voksne, samt familie undersøgelser.
  • Personaleudvikling, personaletræning, omstillingsprocesser og undervsning heri – i forhold til motivation, arbejdsmiljø, fokus på arbejdsopgaverne og samarbejdet i personalet.


Med mange år i faget, indenfor forskellige psykologiske fagområder, lægger jeg vægt på at tilpasse den psykologiske behandling til den aktuelle problemstilling – og derfor er det forskelligt om jeg f. eks. benytter en kognitiv, dynamisk, systemisk eller interpersonel tilgang. 

Når du og jeg har haft et par samtaler lægger vi en plan for det videre behandlingsforløb. Denne gensidige aftale sikrer, at der bliver taget hånd om den afsluttende del af forløbet. 

Der er mulighed for en kort indledende samtale, hvor du kan høre om hvilke muligheder et forløb kan give dig. 

Du er velkommen til at kontakte mig. Kontaktinformation findes øverst til højre på denne side.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.