Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi, Randers 650 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 38

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Birgitte Birk Sørensen - ergoterapeut og psykoterapeut MPF.

Jeg møder dig hvor du er lige nu, tilstræber at se hvor du gerne vil hen - og går vejen med dig.

Det er vigtigt, at vi oplever os set og anerkendt, som vi er. Selvom livet aldrig kan være perfekt, skal det ikke forhindre os i at finde et ståsted,  hvorfra vi kan se, forstå og anerkende os selv - med alt det, livet indtil nu har budt os.

Jeg arbejder tæt sammen med mig om at få din hverdag til at fungere, så ønsker du en forandring med mindre frygt og begrænsning samt mere forståelse, tillid og frihed, så henvend dig og vi lægger en plan. 


Oplever du

 • Identitetsproblemer (qua en diagnose, ændringer i din familien, adoption eller andre forandring i dagligdagen.) 
 • Angst, tomhed - der måske har medført selvskade eller selvmordstanker.
 • Senfølger - efter belastende barndom med svigt og/eller seksuelle overgreb.
 • Tristhed og tomhed, selvom du ikke kender grunden hertil - og vel "burde" være glad.   
 • Er pårørende til hende/ ham der lider af ovenstående.  


Måske kan jeg hjælpe dig til at finde en ny vej til....

 • at forstå og anerkende dig selv.
 • at blive bevidsthed om dine ønsker og dine mål.  
 • at få mod til at gå nye veje.


Hos mig bliver du bevidst om...

 • dine valg - hvad siger du ja/ nej til.
 • dine grænser og klar over hvornår og hvordan du sætter dem.
 • hvad, der glæder dig og får modet til at søge det - uden dårlig samvittighed.


Jeg giver dig

 • Viden om hvordan krop og sind reagerer på belastning.
 • Redskaber til at håndtere ubehag.
 • Forståelse for dine reaktionsmønstre.
 • Ny viden om dig selv - set i din histories lys.
 • Tro på forandring.  Metode

Samtale, kropslig opmærksomhed og menneskeligt nærvær er mine primære metoder i at støtte dig på vej.

Jeg arbejder psykodynamisk, med hele dig og altid dig i centrum. Mit fokus er på samspillet mellem krop, hjerne og følelser samt opmærksomhed på hvad sker der i nu'et mellem os, hvilken betydning spiller livsvilkår - både i dag samt dem fra din barndom. 

Terapien tilrettelægges altid individuelt udfra dig og dine aktuelle problemstillinger. Du vælger fokus og sammen sætter vi mål.

Tegneterapi inddrages som kreativ metode til at skabe kontakt til din personlige ( ofte ubevidste viden)  om aktuelle problemstillinger. Tegneterapien kan bruges både som bærende eller støttende element i terapien – det kræver absolut ingen forkundskaber at tegne i denne sammenhæng.


Terapi

 • Individuelt af 60 min varighed
 • Gruppetilbud etableres efter behov.


Om mig

Jeg er født i 1963.  En sjællænder bosiddende i Randers.

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening 

Uddannet tegneterapeut fra Psykologhuset i Ry og psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet i 2011. Grunduddannelse som ergoterapeut med nu 20 års special erfaring indenfor træning og behandling af personer med psykiatriske lidelser herunder depression, borderline og skizofreni.


Du er velkommen til at kontakte mig.

Skriv eller ring når det passer dig - og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Klientudtalelser

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.