Birgitte Due - Psykoterapeut, Kropsterapeut

Birgitte Due

Psykoterapeut, Kropsterapeut

København

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale - med rabat til studerende og ledige 600 kr. Aftal tid

Individuel samtale - med rabat til studerende og ledige 800 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.200 kr. Aftal tid

Parsamtale - med rabat til studerende og ledige 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 53 89

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

 Respekt, Kontakt, Tryghed og Accept

Jeg lægger stor vægt på at møde dig med respekt og nærvær - at skabe en kontakt, der giver dig mulighed for, og mod til, at åbne for det sårbare eller smertefulde. Mit mål er at afdække ressourcerne hos dig og hjælpe dig til, via den terapeutiske bearbejdning af problemerne, at stå bedre i livet og opleve større glæde og tilfredshed. 

Den nærværende og fortrolige samtale er et bærende element i vores samarbejde. 
Samtidig kan opmærksomheden på kropslige reaktioner åbne for ny indsigt. Jeg kan derfor også foreslå lettere kropslige øvelser eller hjemmearbejde i form af opmærksomhedspunkter imellem terapiaftalerne - for de klienter, der ønsker det. 

Jeg har særlig erfaring med at arbejde med disse problematikker: 

Stress, udbrændthed og angst 
Stress-symptomer rammer mange mennesker. Man kan opleve pres og uro i kroppen, søvnbesvær, energiforladthed, ulyst til socialt samvær, angst for at slå til, modløse og ulykkelige følelser, energitab så det meste føles uoverkommeligt. 

”Ondt i livet” og angsttilstande 
Mange forskellige følelsestilstande af angst, håbløshed, sorg, modløshed, energitab, meningsløshed og manglende glæde kan også opstå - uden at man ved hvorfor. 
En terapeutisk proces kan hjælpe med at søge årsagen og afprøve nye måder at håndtere problematikkerne på, så den psykiske smerte formindskes eller forsvinder. 

Depressive tilstande 
Alle mennesker kan rammes af depressive følelser eller direkte depression. Det følelsesmæssige sortsyn, tungsind og ulyst til mange normale livsudfoldelser kan være meget vanskeligt både for en selv og de pårørende.

Livskriser – sorg og tab 
Eksistentielle livskriser, kan f.eks. opstå ved skilsmisse, mistet arbejde, alvorlig sygdom, parforholdsproblemer eller dødsfald i den nære familie eller venner. Dette kan fremkalde både sorg, angst, vrede og følelser af håbløshed.

Parforhold 
Mange mennesker oplever problemer i deres parforhold. Det kan være kommunikationen, samspillet i dagligdagen, følelser af mismod og følelsesmæssig tilbagetrækning, som skaber utryghed. Måske jalousi og angst for at miste partneren, uenigheder omkring børnene. 
Den parterapeutisk proces giver mulighed for udveksling af svære følelser og tanker, støtte til at lytte til hinanden og genfinde de oprindelige kærlige følelser. 

Lav selvværdsfølelse og svigtende selvtillid 
Mange kender til at have lav selvfølelse og svigtende selvværd, angst for om man er god nok eller bliver afvist, man kan være fuld af selvkritik og selvbebrejdelse. Det kan skabe både usikkerhed og ulykkelighed.

Konfliktangst og vredeshåndtering 
Nogle mennesker har problemer med at turde tage konflikterne - andre med at skabe for mange konflikter. Begge dele handler om forholdet til den sunde vredesfølelse – og meget kan vindes ved at søge hjælp.

Om Birgitte Due:

Jeg er organisk psykoterapeut og arbejder ud fra det grundsyn, at krop og psyke spiller sammen og konstant påvirker hinanden – at krop og psyke er en enhed. Jeg har mere end 20 års psykoterapeutisk erfaring og viden om, at støtte ved forskellige psykologiske problematikker, og efterfølgende igangsættelse en del healende proces.
Jeg er medlem af Psykoterapeutforeningen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller hvis du ønsker at aftale en tid.    

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.