Bettina Heydenreich - Psykolog

Bettina Heydenreich

Psykolog

København, Online

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi - Personlige problemer og vanskelige livsbetingelser 1.050 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.750 kr. Aftal tid

Individuel samtale - Traume og krise 1.050 kr. Aftal tid

Individuel samtale - Stress 1.050 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 08

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale - Traume og krise 1.050 kr. Aftal tid

Individuel samtale - Personlige problemer og vanskelige livsbetingelser 1.050 kr. Aftal tid

Individuel samtale - Stress 1.050 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 08

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Bettina Heydenreich er specialiseret i krise- og beredskabspsykologi.

Alle mine parterapier, traume/krise-, stress- og personlig udviklingsterapier er alle opgaver der vurderes og håndteres forskelligt, så den nøjagtig passer til den enkeltes aktuelle behov.

Jeg er uddannet cand.pæd.psyk fra DPU og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Endvidere er jeg uddannet psykoterapeut og har foruden en international uddannelse i narrative processer modtaget særlig træning i traumatologi. 

Som internationalt efterspurgt konsulent i akutte krisesager har jeg bistået blandt andet SOS International og Dansk Røde Kors i udlandet med debriefing og psykologisk krisehåndtering. Jeg har i en årrække fungeret som psykolog og krisepsykolog samt som lederudviklingskonsulent.

Med min store erfaring inden for mindfulness og meditation råder jeg over et bredt fundament af teori og redskaber. I min psykologiske praksis trækker jeg på hele denne brede erfaring, der i hvert enkelt tilfælde gør mig til en nærværende, pålidelig og effektiv psykolog.

Alt tager sit afsæt i den gode samtale og al terapi skal ses som et samarbejde mellem klienten og psykologen.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en snak om din problemstilling og klarlægge, hvad du vil få ud af et behandlingsforløb hos mig. Jeg har ikke samarbejde med den offentlige sygesikring.

Klientudtalelser

Søren Skov projekleder  - "Jeg er kommet ud af min stress periode, og er påbegyndt arbejdet, dog pt. kun ca 30 timer om ugen. Bettina har hjulpet mig meget med at forstå min situation, og hvordan jeg kan komme videre. Bettina har givet mig værktøjerne, så jeg forstår min situation, og hvordan jeg skal håndtere ydre påvirkninger i hverdagen. Bettina har forstået at skabe et tillidsfuldt forhold mellem behandler og klient. Og så har hun humor. Jeg kan på det varmeste anbefale Bettina Heydenreich hvis man har behov for en psykolog. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.