Athene Le Caroline Søgaard - Coach

Athene Le Caroline Søgaard

Coach

Tjele, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 34

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 34

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Væk fra stress eller forebyg stress, med effektive teknikker - der virker.

Efter mange år som sagsbehandler, faglig koordinator og teamleder på sygedagpengeområdet, har jeg stor erfaring med stressramte, kriseramte, sygemeldte og pårørende.

Du skal finde din egen vej ud af stress - det kan jeg hjælpe dig med. Hvad der virker for andre, virker nødvendigvis ikke for dig. Med effektive teknikker, kan jeg hjælpe dig med at finde netop, din vej ud af stress. Samtidig lærer du at forebygge stress i fremtiden.

Jeg har fokus på både indre og ydre stress, da indre stress ofte skjuler sig og man tror fejlagtigt, at løsningen skal findes i de ydre omstændigheder.

Jeg tilbyder også stresshåndtering som forebyggelse, inden der sker et sammenbrud som ender i en eventuel sygemelding.

Jeg er socialrådgiver og har en ICF (International Coach Federation) certificeret uddannelse, og anvender Positiv Psykologi som omhandler fokus på styrker og Kognitiv metode som har fokus på tanker, følelser, krop og adfærd.

Du kan skrive eller ringe helt uforpligtende og høre nærmere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

// Athene Le Caroline Søgaard

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.