Ann Louise Hansen - Psykolog

Ann Louise Hansen

Psykolog

Nørresundby, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.200 kr. Aftal tid

PAS - Pædagogisk Analyse System 6.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 07

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 800 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 07

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen!

Mit navn er Ann Louise, og jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet. Jeg har erfaring inden for det kliniske og pædagogiske område hvilket betyder, at jeg kan tilbyde dig hjælp, som passer til netop der hvor du er lige nu – både rent psykisk men også i forhold til hvordan du bedst kan skabe forandring i dit liv.

Jeg har en dyb interesse og forståelse for de problematikker, der kan plage en i hverdagen eller i relationer til andre mennesker. Det er for mig vigtigt, at mit faglige niveau er højt, og at jeg virkelig kan gøre en forskel. Det vigtigste er, at du får en god, tryg oplevelse, og at jeg kan gøre en forskel for dig.

Jeg arbejder også for at tilbyde psykologhjælp til minoriteter som homo-, bi- og transkønnet personer, polyamorøse, alternative familieformer og andre, som måske ikke tidligere har oplevet at blive accepteret og forstået for dem, de er. 

Der kan være mange grunde til, man søger hjælp hos psykologer - og det første skridt mod bedring er lige præcis at tage det skridt – selvom det kan være svært og udfordrende.

En samtale med mig er ikke klinisk og kedelig. Det hele skal ikke handle om tests, barndommen eller teorien bag det hele. Der er plads til at snakke om lidt af hvert hvis du har brug for det, og også grine sammen. Det er vigtigt for din udvikling, at det hele foregår i en tryg og behagelig atmosfære, så det gør jeg alt hvad jeg kan for at bidrage til. 

Vi har alle sammen forskellige ting med i bagagen, og derfor tilpasser jeg altid behandlingen så den passer til netop dig og dine behov.

Kontakt mig gerne hvis du vil høre nærmere, eller hvis du har brug for en uforpligtende snak inden du beslutter, om det er mig, du skal vælge som din terapeut. 

NB! Jeg kan desværre ikke tage imod henvisninger fra lægen.