Ann Louise Hansen - Psykolog

Ann Louise Hansen

Psykolog

Nørresundby, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 07

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Parsamtale 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 07

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen!

Mit navn er Ann Louise, og jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet. Jeg har erfaring inden for det kliniske og pædagogiske område hvilket betyder, at jeg kan tilbyde dig hjælp, som passer til netop der hvor du er lige nu – både psykisk men også i forhold til hvordan du bedst kan skabe den forandring i dit liv, som du har brug for. 


Det allervigtigste er, at du får en god, tryg oplevelse, og at jeg kan være med til at gøre en forskel for dig. Derfor er der også plads til at snakke om alt mellem himmel og jord, hvis du har brug for det, og også grine sammen.  


Jeg arbejder også for at tilbyde psykologhjælp til mennesker fra minoriteter og subkulturer som f.eks. polyamorøse, alternative familieformer, LGBT, musikmiljøer, og mennesker fra andre kulturer.   


Vi har alle sammen forskellige ting med i bagagen, og derfor tilpasser jeg altid behandlingen så den passer til netop dig og dine behov.


Kontakt mig gerne hvis du vil høre nærmere, eller hvis du har brug for en uforpligtende snak inden du beslutter, om det er mig, du skal vælge som din terapeut. 


NB! Jeg kan desværre ikke tage imod henvisninger fra lægen.