Anni Riis - Psykolog

Anni Riis

Psykolog

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Jeg er uddannet psykolog fra Danmarks Pædagogiske Universitet i 2003, er medlem af Dansk Psykologforening, autoriseret i 2005 og har desuden en baggrund som cand.jur.

Jeg har stor erfaring med at arbejde som konsulent og coach for forskellige faggrupper samt med supervision af bl.a. fagfæller.
Jeg har desuden mange års erfaring i at samtale med børn, unge, forældre og mennesker i krise og sorg.

Et af mine kerneområder er at hjælpe mennesker i stressrelaterede situationer, så de kan komme styrket ud af samtaleforløbet. Herunder mennesker med depression, angst og forskellige former for smerter.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte eller at sende en kontaktanmodning

Biografi

Samtaletype

Individuel samtale

Køn

Kvinde

Sprog

Dansk

Metoder

Debriefing

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.