Anne Novak - Psykolog

Anne Novak

Psykolog

Ry, Online

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtaleterapi 800 kr. Aftal tid

Bemærk at afbud skal meldes senest kl.16.00 dagen inden din samtale. Ellers faktureres du for den fulde pris. 

Samtaleterapi med rabat 650 kr. Aftal tid

Jeg giver rabat, hvis du er 

studerende

arbejdsledig

pensionist 

har en henvisning fra lægen (medbring denne)

Bemærk at afbud skal meldes senest kl.16.00 dagen inden samtalen. Ellers faktureres du for den fulde pris. 

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Bemærk at afbud skal meldes senest kl.16.00 dagen inden din samtale. Ellers faktureres du for den fulde pris.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 10 70

Online

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtaleterapi online 800 kr. Aftal tid

Afbud skal meldes senest kl.16.00 dagen inden den aftalte tid, ellers faktureres du for den fulde pris. 

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 10 70

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Mit navn er Anne Novak. Jeg er uddannet psykolog. Velkommen til min profil på GoMentor!

 

Hvad arbejder jeg med

Jeg arbejder med almindelige menneskelige problemstillinger:

 • Depression
 • Angst
 • Stress
 • Sorg og Krise
 • Vanskeligheder med selvværd og selvtillid
 • Vanskeligheder i parforhold, familie, venskaber
 • Selvudvikling og ønske om større livskvalitet
 • Unge/Voksne børn af alkoholmisbrugere har jeg særlig erfaring med

 

Min baggrund

Jeg er 38 år gammel og blev færdiguddannet psykolog fra Århus Universitet i 2008. Siden da har jeg primært arbejdet med undervisning og samtaleterapi med unge og voksne, både i grupper og individuelt. Jeg skrev mit afsluttende speciale på psykologstudiet om Mindfulness og Det Moderne Menneskes Livskvalitet. Derudover har jeg også en 3-årig uddannelse til massageterapeut fra Nordlys Centret i Silkeborg fra 2006. Jeg er gift og har to drenge på 1 og 4 år.

 

Hvordan arbejder jeg

 • Jeg anvender forskellige metoder afhængig af, hvad der er meningsfuldt og virksomt for det enkelte menneske.
 • Jeg er optaget af sammenhængen mellem krop og psyke, og af at mennesker får dybere kontakt indadtil, bl.a. gennem kærlig selvkonfrontation og nærvær.
 • Min vigtigste rolle er at være nærværende, stille gode spørgsmål samt skabe et trygt og godt rum, hvor du tør udforske de ting, der er sårbare og væsentlige for dig.
 • Jeg anser det som en forudsætning for at arbejde med andre, at jeg arbejder med mig selv. Min egen proces er det vigtigste grundlag for mit arbejde med andre. Jeg har i 15 år været optaget af meditation, healing og selvudvikling. Jeg modtager jævnligt supervision på mit arbejde.

 

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en samtale. Bemærk at når du booker online, er det blot en anmodning om tid. Jeg vil kontakte dig for at bekræfte tiden eller aftale et andet tidspunkt.

 

Jeg glæder mig til at møde dig!

 

Vigtig information (læs dette hvis du ønsker at bestille tid hos mig): Bemærk at jeg ikke samarbejder med sygesikringen, men giver rabat hvis du har en henvisning. Afbud modtages senest kl.16.00 dagen før din samtale. Ved senere eller manglende afbud, faktureres du for den bestilte tid.

 

 

Klientudtalelser

Jane - "Anne formår at skabe en tryg ramme, hvor der er plads til at vende alle emner. Jeg oplever hos Anne en åbenhed og et helt særligt nærvær samt en evne til at drage omsorg for den, man er, samtidig med at ens tankemønstre og vaner udfordres. På den måde har hun rykket mig og givet mig nogle redskaber til at finde mere ro i mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Martin - "Anne har hjulpet mig til at få styr på mine tanker og finde min indre ro. Jeg er kommet i kontakt med mine følelser og ikke mindst har jeg lært at komme ud med dem. Anne har kombineret psykologi og mindfulness på en helt fantastisk måde. Hendes arbejde er for mig helt uvurderligt og jeg kan nu komme videre med mit liv ved egen hjælp. Anne arbejder med stor seriøsitet, ro og nærvær."  Læs mere  Læs mindre

Mathias - "Da jeg startede hos Anne, havde jeg et liv der var meget påvirket af stress og angst. Jeg troede ikke på at jeg kunne få det godt igen, men med Annes hjælp kom jeg på rette vej igen. Anne skaber tryghed og nærvær, hvilket er helt fantastisk. Så jeg vil gerne give den bedste anbefaling til Anne. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.