Anne Katrine Hummelgaard - Psykoterapeut

Anne Katrine Hummelgaard

Psykoterapeut

Værløse, Online

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel psykoterapi 650 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi, halvanden time 825 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi, rabat til ledige, enlige forsøgere og studerende 500 kr. Aftal tid

Dramaterapi 650 kr. Aftal tid

Dramaterapi, rabat til ledige, enlige forsørgere og studerende 500 kr. Aftal tid

7 sessioner, mængderabat til individuel terapi 3.900 kr. Aftal tid

Køb 6 gange og få 7-ende gang gratis

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 65

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel psykoterapi 650 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi, halvanden time 825 kr. Aftal tid

Individuel psykoterapi, rabat til ledige, enlige forsøgere og studerende 500 kr. Aftal tid

7 sessioner, mængderabat til individuel terapi 3.900 kr. Aftal tid

Køb 6 gange og få 7-ende gang gratis

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 65

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Events

Gruppe: Foredrag - at være pårørende til psykisk sygdom
5-9-2017 19:00
0 kr. Læs mere
Gruppe: At være pårørende til en person med en psykisk sygdom og samtidig passe på sig selv
26-9-2017 18:00
0 kr. Læs mere
Gruppe: Støttegruppe - pårørende til en person med en psykisk sygdom
17-10-2017 15:00
1.500 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 67 65

Beskrivelse

Har du det meste af dit liv spillet birollen i andres historie? Terapi åbner op for at du kan spille hovedrollen i dit eget liv.

 

Hvad er vigtigt, hvis man gerne vil leve et rigere liv?

 

Det er vigtigt at lære at passe på sig selv, også kaldet egenomsorg eller selvregulering. Hvis du er særligt sensitiv, så kender du sikkert til den følelse, at det hele bare bliver for meget. Egenomsorg og selvregulering er noget, som langsomt kan styrkes gennem nye erfaringer.

 

Det er også vigtigt at kunne indgå i nærende og givende relationer på lige fod med andre. Hvis du har haft en hård barndom kan din evne til tilknytning og nærhed være ramt. Det kan være rigtig svært at være tæt på andre mennesker. Heldigvis er det noget, som du kan lære (igen), din evne til tilknytning kan findes igen i trygge relationer. Utryg tilknytning kan blive tryg takket være hjernens store omstillingsevne.

 

Du har måske en oplevelse af, at du:

 • Lidt for ofte tilsidesætter dine egne behov, når du burde tage dig af dig selv
 • Glemmer dig selv, når du er sammen med andre
 • Ofte er stresset
 • Er ensom og ofte trist
 • Savner livsglæde, spontanitet, kreativitet og gå-på-mod
 • Har lavt selvværd
 • Har svært ved at tage hensyn til dit særligt sensitive temperament
 • Står overfor at skulle træffe nogle afgørende valg i dit liv
 • Lider af eksamensangst, præstationsangst eller sceneskræk

 

Du kan måske i dit liv have oplevet at:

 • Blive skilt eller være ved at blive skilt
 • Stå midt i en livskrise, fx arbejdsløshed, studieskift, tab af en elsket person eller andre ting
 • Være pårørende til en med en psykisk sygdom
 • At blive udsat for seksuelle overgreb
 • Være udsat for eller været vidne til mobning som barn, ung eller voksen
 • Lide af ufrivillig barnløshed
 • At have et særligt sensitivt temperament der ikke er blevet set i din barndom og måske endda er blevet latterliggjort

 

Kort om Gestaltterapi:

Gestaltterapi er en form for samtaleterapi. En nænsom undersøgelse af, hvad der sker i dit liv lige nu og her. Fortid og fremtid ses altid gennem nutidens optik. Det handler om at skabe opmærksomhed om, hvad der sker i din krop, hvad du mærker og føler, hvad du tænker, hvordan du gør i dit liv, hvad du er optaget af. Kort sagt: skabe opmærksomhed!

 

Gestaltterapi handler også om at tage et ansvar for det, som du opdager om dig selv. Fx undersøge om du vil ændre på noget, eller om du vil acceptere dig selv, sådan som du er. Nogle gange sker der det forunderlige, at når man accepterer sig selv, så ændrer man sig.

 

Kort om dramaterapi

Dramaterapi er en kunstnerisk terapiform som kan benytte sig af mange forskellige teknikker og opstå i mange forskellige former. Fx dans, bevægelse, stemmetræning, kropslige øvelser, skuespil, tegning, sang og meget andet. Formen er ikke vigtig.

 

Du er vigtig. Dramaterapi vil derfor tage udgangspunkt i dine ønsker, behov og erfaring.

 

Dramaterapi er især velegnet, hvis du lider af eksamensangst. Angsten sidder i kroppen, derfor er det godt med et kropsligt fokus. Jeg vil fx kunne give dig teknikker til vejrtrækning, grounding og træne eksamenssituationen gennem rollespil.

 

Hvis din angst har sit udspring i en traumatisk oplevelse, så vil jeg typisk anbefale samtaleterapi kombineret med SE-terapi eller Neuro Dramatic Play, som er en del af dramaterapien, der er målrettet mennesker med traumer samt børn og unge. Neuro Dramatic Play er ikke i sig selv terapi, men kan anvendes terapeutisk på grund af den meget nænsomme tilgang til det traumatiske stof.

 

Læs mere om dramaterapi i mit blogindlæg nedenfor.

 

Lidt om mig:

Jeg er 39 år, gift med Henrik og har en dejlig dreng på 9 år. Jeg har selv et særligt sensitivt temperament, men er med tiden begyndt at se flere fordele end ulemper ved dette. Desuden er jeg pårørende til en med en psykisk sygdom. Jeg ved derfor, hvor hårdt og ensomt det kan være at elske en person med en psykisk sygdom, der i mange sammenhænge ikke anses for en "rigtig" sygdom eller som noget, der er for farligt eller pinligt til at tale om.

 

Mine erfaringsområder:

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut, der er godkendt af Reflektor og Psykoterapeutforeningen. Jeg modtager supervision på mine samtaler og går selv i terapi. Alt dette er din garanti for, at kvaliteten er i orden. Desuden er jeg på 7. år frivillig i Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade, uddannet cand.mag. i dansk og teatervidenskab og jeg har arbejdet på Furesø Ungdomsskole med unge og deres selvværd - især i forbindelse med eksamener. Desuden arbejder jeg som ekstern konsulent i Socialstyrelsen med kvalitative interviews i forbindelse med peer-to-peer-projekter (hvor personer som har haft en psykisk sårbarhed inde på livet bruger deres erfaringskompetence til at hjælpe andre).

 

Første møde ved psykoterapi og dramaterapi:

Første gang man mødes, bruger man som oftest tiden på at lære hinanden at kende. Der kan for eksempel tales om praktiske ting, dine tidligere erfaringer med terapi, hvad du ønsker at få ud af terapien, og du har mulighed for at spørge ind til, hvem jeg er. Det er sjældent direkte terapeutisk arbejde. Jeg anbefaler derfor, at du kommer  mindst tre gange hos mig, så du når at få en fornemmelse af, hvem jeg er, og måske også af hvad terapi overhovedet er, inden du tager stilling til, om du har lyst til at gå hos mig. Det er kun en anbefaling, terapi skal nemlig altid være helt frivillig.

 

Afbud skal ske senest klokken 12.00 dagen før både ved psykoterapi og dramaterapi. Ellers skal det fulde beløb betales.

 

Kontakt mig helt uforpligtende, du er velkommen til at ringe til mig eller bruge kontaktformularen ”kontakt mig”.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Havana - "Hej. Jeg har taget privat undervisning i drama hos Anne Katrine. Jeg ville udfordre mig selv på en helt anderledes måde og tænkte at privat undervisning i drama var sagen. Det har været super sjovt og lærerigt. Jeg kan virkelig anbefale Anne Katrine og at prøve privat undervisningen. Hun møder dig der hvor du er. "  Læs mere  Læs mindre

1. Deltager på Introkursus Livskraft og styrke - "Godt: "Gode trygge rammer, frihed til at udfolde sig, dejligt og meget udbytterigt med få deltagere. Gode legeøvelser" Skidt: "Var ikke så vild med musikken ved 2. tegning. Det første stykke var tilpas" Maria 30 år"  Læs mere  Læs mindre

2. deltager til introkursus til Livskraft og styrke - ""Interessant og spændende at deltage i helt ny workshop aktivitet" Z, 46 år"  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.