Ane Hoff - Psykolog

Ane Hoff

Psykolog

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Mit udgangspunkt er at terapi er et samarbejde mellem dig og mig, hvor vi hver især har vores ekspertviden. Du er eksperten i dit liv og jeg er eksperten på mit arbejdsfelt.

Sammen kan vi gøre en forskel. Jeg er af den opfattelse, at vi alle er forskellige – og det kommer til udtryk ved, at jeg i vores samarbejde bestræber mig på at arbejde med de metoder, der virker bedst for dig. Eftersom jeg betragter terapi som et samarbejde betyder det også, at du løbende bliver inddraget i evaluering af, hvorledes vores samarbejde fungerer for dig.

Jeg er født i 1958 og uddannet fra Århus universitet i 1990. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet. Siden 2008 har jeg haft selvstændig praksis i Randers. Inden da har jeg arbejdet indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske felt. Jeg arbejder bl.a ud fra traditioner som det narrative, det kognitive og det kropsterapeutiske. Derudover arbejder jeg med mindfulness og er certificeret tankefelt terapeut.

Jeg har overenskomst med sygesikringen og kan derfor tage samtaler med lægehenvisning gennem sygesikringen.              

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.