Andreas Fabricius - Coach, Mentor, Psykolog

Andreas Fabricius

Coach, Mentor, Psykolog

Aabyhøj, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Business Development 50 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Online samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Haircut with beer 1.000 kr. Aftal tid

kjsabfajksg 

Business Consultancy 10 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

De erfaringer ungarbejde.dk har givet, tog Andreas med sig over i sit nye projekt, nemlig BAPOON – Book your appointments online. Et koncept som Andreas har haft i tankerne de sidste 3 år.
Bapoon-konceptet gør det muligt for forbrugeren via sin smartphone at bestille en frisørtid med et par enkelte klik. App’en viser brugeren afstanden til nærmeste ledige frisører, priser og valgmulighederne (klipning, farvning osv.). På få sekunder er det muligt at finde en ledig frisørtid, uden at skulle bruge tid og energi på at google sig frem til frisører i nærområdet for derefter at ringe til eller gå fra salon til salon blot for at blive frustreret over ikke at kunne finde en ledig frisør.

Med udgangspunkt i en kendt problemstilling bliver der med Bapoons app skabt en løsning som hurtigt og effektivt gør forbrugeren i stand til at finde en løsning på dennes behov uden en masse spildtid til følge. Det er så at sige convenience på gadeplan, hvor app’en som bindeled hjælper forbrugeren.

For Andreas’ vedkommende er det tydeligt, at triggerpunktet i hans idégenerering er at opleve et problem for derefter at finde en løsning. Og Andreas’ oplevede problemer har det bare med at blive til koncepter, der netop tilbyder løsninger. Han har uden tvivl ’iværksætter DNA’, men ifølge ham selv kræver iværksætterlivet også noget helt andet og meget mere lavpraktisk, som han har tillært sig undervejs i processen:

Før man når til de store armbevægelser, så handler det dybest set om at overholde sin ugeplan og kæmpe for den idé, du tror på. –Andreas Fabricius