Laila Baltser - Psykoterapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Supervisor, Mentor

Laila Baltser

Psykoterapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Supervisor, Mentor

12 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vejen ud af stress, angst og depression - samtaleterapi online eller hos mig. Laila Baltser - Psykoterapeut, Stressterapeut, Parterapeut, Supervisor, Mentor

Beskrivelse

                                   Denne profil er ikke længere aktiv

- kontakt support for hjælp med at finde en anden mentor






Måske genkender du dig selv i følgende sætninger.


Jeg føler mig ikke god nok – det er vigtigt at andre kan lide mig. Jeg tager mere hensyn til andre end mig selv. Jeg har svært ved at sige fra – jeg frygter at andre bliver sure. Jeg føler mig forkert, hvis jeg er usikker eller ked af det. Jeg er kun noget værd, hvis jeg er dygtig og bidrager. Jeg er utryg ved konflikter, og gør alt for at undgå dem.


Savner du en at tale med om de ting der fylder,som du synes er svært. En der lytter og giver dig redskaber til at håndterer det der er svært.


Måske synes du det er svært at bremse de tanker der kører i negativ retning og at du ofte føler at du er i en slags alarmbereskab.


Måske går det ud over din nattesøvn, dine præstationer, din koncentration, dit parforhold, dine børn måske mest dig selv.


Du er ikke alene, der er mange der har det ligesom dig.


Symptomer som mange oplever:

  • Anspændthed
  • Træthed
  • Dårlig nattesøvn
  • Selvbebrejdelser
  • Tristhed Uro / angst / frygt
  • Usikkerhed
  • Tankemylder
  • Overtænkning
  • Vredesudbrud
  • Øget irritation
  • Bekymringstanker
  • Dårlig samvittighed
  • Konflikter og / eller afstand fra dem du elsker


Igennem samtaler, konkrete øvelser og værktøjer, får du hjælp til at forandre det der ikke virker for dig.

Jeg hjælper dig tilbage på sporet, så det bliver muligt for dig at få dine drømme, længsler og behov opfyldt. så du kan trives, i overenstemmelse med den du dybest set ønsker at være.


Du får en oplevelse af at føle dig set og hørt, som den du er, så du kan komme i ro med dig selv, skabe adgang til nye veje i dit liv, så du kan træffe de beslutninger der føles godt for dig.


Din første samtale handler om at skabe overblik over din situation, afklare hvad du har brug for hjælp til og om jeg er den rette til at støtte dig igennem dit forløb. 


Mange oplever at have fået hjælp til selvhjælp igennem 5 samtaler.


I samtalerne får du hjælp til:

1. At forstå årsagen til dine udfordringer 

2  Hvordan du håndterer dine udfordringer og slipper det der ikke virker

3. Hvordan du arbejder med dine tanke, følelser og fokusering

3. At stå ved den du ønsker at være, uden dårlig samvittighed, skyld og skam 

4. At se dig selv fra nye vinkler og finde ind i lettelse og nydelse 


Har du brug for hjælp, til at give slip på det der spærre for din livsglæde, så du kan trække vejret frit, mærke friheden til at leve livet, på en måde der gør dig glad og tilfreds inderst inde?

Så er du velkommen til at kontakte mig.


Du finder mig i Haderslev og Aabenraa.


Jeg hjælper kvinder og mænd der ønsker proffesionel hjælp hos en anerkendt psykoterapeut, der er specialiseret inden for stress, angst, depression og parforhold.


Når vi mister retning, er det typisk fordi, vi kæmper for at finde den rigtige vej. Det kan føles som en labyrint hvor det er svært at finde udgangen. Mange oplever at kæmpe alene, uden at få det bedre, Det kan føles hårdt og ensomt at kæmpe uden at kunne se vejen. Med professionel hjælp, konkrete redskaber og øjne der ser tingene udefra i et andet perspektiv, styrkes kontakten til det der virker bedre.

De fleste oplever allerede bedring efter få samtaler.


Du eller I kan få hjælp til:

  • Stress håndtering 
  • Angst håndtering
  • Bedre selværd
  • Parforholds problematikker
  • Karriere skift 
  • Når du ønsker at være selvstændig 
  • Uddannelse og eksamnes angst

 

TILLID er vigtig for mig, derfor tilbyder jeg en indledende GRATIS telefonisk samtale. Jeg ved det kan være svært at komme over den første hurtel i at træffe en beslutning om at få hjælp. Heldigvis oplever de fleste lettelse, når den første barriere og frygt for at tage de første skridt er overvundet.


Igennem konkrete redskaber, øvelser og værktøjer hjælper jeg dig med at fokusere på det der betyder noget for dig. Jeg hjælper dig med at finde vej og styring igennem de signaler kroppen naturligt sender. Kroppen er vores vigtigste og mest fundamentale styringsredskab. Når vi fokuserer for meget på vores tanker, kommer vi nemt væk fra det der i virkeligheden viser vejen.


Du lærer at: Finde ind til det du mærker, så du kan slippe den kontrol og frygt der spænder ben for om du kan være i nuet. Du lærer at navigere og følge din mavefornemmelse. Du får redskaber der lærer dig at styre og rumme dine følelser uden at miste dig selv. Du får træning i at slippe det pres der gør at du nemt træffer dårlige valg, så du kan stå ved den du er, uden skyld, skam og dårlig samvittighed. Du lære at stoppe pres, tankespin, katestofetanker og overtænkning, så du bliver bedre i stand til at træffe gode sunde beslutninger, med god samvittighed.


Det er præcis det jeg gerne vil hjælpe dig med, nemlig at kunne bruge dit naturlige styrings og navigations potentiale.


I samtalerne anvendes elementer fra: Kognitiv terapi, Dynamisk terapi, Imago parterapi, Metakognitiv terapi, Musikterapien, Mindfullness og Meditationsteknikker.


Du kan forvente:

  • Terapi i trygge rammer
  • Rummelighed og varme
  • En terapeut med stor faglig ekspertise inden for stress 
  • Skarphed og stor indføling i proces og sammenhæng
  • Muligheder for terapi efter kl. 16.00 samt lørdage
  • Akut tider, Central beliggenhed i Haderslev og tæt på Aabenraa og Sønderborg
  • Over 15 års erfaring som certificeret par - psykoterapeut og stress behandler 


Om Mig:

Jeg hedder Laila Baltser. Jeg er 54 år. Jeg er mor, partner, musik og naturelsker.


Jeg er uddannet socialpædagog i 1994 og uddannet og certificeret psykoterapeut i 2005. Jeg har specialiseret mig igennem kurser og uddannelser inden for psykoterapi, parterapi og og stress behandling.


Jeg er anerkendt par og psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening, som er med til at sikrer kvaliteten inden for psykoterapi.


Jeg har mere end 15 års erfaring inden for områderne: børn & unge, handicap & psykiatri, misbrug & afhængighed, Børn & familie, dag og døgninstitution, anden etnisk kultur, undervisning, ledelse, par, familie & individuel terapi, musikterapi.


Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.


Venlig hilsen Laila Baltser par & psykoterapeut og stress behandler.

 

Klientudtalelser

Kirsten 52 år - "Laila hjalp mig til at åbne op og fortælle om ting, som jeg aldrig havde snakket med andre om, som f.eks. konflikter med min mor, løgne og utroskab og jeg kunne mærke at for hver samtale, fik jeg det langsomt bedre. Jeg fik troen på, at jeg sagtens kunne klare at leve mit eget liv. Og i dag, hvor der er gået 7 måneder siden skilsmissen og hvor jeg har afsluttet samtalerne, kan jeg sige, at uden Lailas hjælp, var jeg ikke nået så langt i mit liv som jeg er i dag. Jeg har det godt og nyder at leve mit eget liv og lære mig selv at kende og jeg tænker ofte på de samtaler jeg havde og som har hjulpet mig så meget. Jeg håber, at alle der står i en livs krise, kontakter Laila. Jeg ved det hjælper og man kommer videre med sit liv også selvom det ser håbløst ud lige nu."  Læs mere  Læs mindre

Susan og Thomas  - "Super godt oplæg. Vi fik en A-ha oplevelse i egen indsigt, der hvor problemerne var, så de blev mere håndgribelige og dermed håndterbare til brug i praksis. (Super godt) Grounding indslaget var rigtig godt. Stemningen blev efterfølgende god og anerkendende. Vores ledere havde fokus flyttet til positiv tilgang til problemstillingerne via kommunikation. Oplægget gav folk stof til eftertanke. Igen tusind tak for dit skønne sind, din viden og ikke mindst dejlige oplæg, som vi helt sikkert igen i fremtiden vil benytte. Næste gang er vi dog enige om vi 3 dobler tiden med dig. kæmpe knus Susan og Thomas klintrup "  Læs mere  Læs mindre

Frank 38 år - "Laila, jeg er dig utrolig meget taknemmelig for de ting du har hjulpet mig med, og du skal vide det har gjort en kæmpe forskel. På alle måder har de ting jeg har taget med fra dig hjulpet mig utrolig meget på alle fronter. På mange områder der før har været en udfordring for mig, har det vendt sig til en accept i stedet for, og en indsigt i at jeg ikke skal ændre mig på nogen som helst måde. Jeg føler efterhånden en ro i mig, og glæder mig til alle de nye ting der kommer til at ske i fremtiden. "  Læs mere  Læs mindre

Tanja 65 år - "Jeg føler at det jeg har fået hos dig er en mere langtidsholdbar hjælp ( til selvhjælp) end jeg har fået andre steder."  Læs mere  Læs mindre

Charlotte 26 år - " "Laila er utrolig dygtig. Jeg kom til hende, da min dødsangst var på det højeste. Jeg kunne ikke gå uden for en dør, uden at få slemme angstanfald, det var en kamp for mig bare at skulle køre ud til hende. Jeg har altid været opdraget til at man klarer tingene selv og en psykoterapeut ikke er nødvendig, men da min læge sagde, at jeg skulle tage ud til Laila tænkte jeg : så lad mig da prøve… Det er det bedste jeg nogensinde har gjort i mit liv. De første par gange jeg var derude, følte jeg at det blev meget værre, men efter et par gange kunne jeg gå i gang med de redskaber Laila havde givet mig. Utroligt nok så har jeg fået det MEGET bedre. Jeg har ikke kunne tro, på at jeg nogensinde ville få det godt igen. Laila er en super god psykoterapeut, hun er en dejlig person med humor og så er hun bare skide god til at hjælpe mennesker med problemer. Det er helt klart hende, der har fået mig videre i mit liv… Jeg kan blive ved, men bliver nok nødt til at stoppe nu. Jeg kan kun anbefale Laila Baltser, hun er den bedste."""  Læs mere  Læs mindre

Par - "Først og fremmest tak for nogle gode og udbytterige dage hos dig, vi er nu på vej i den rigtige retning hjemme i den lille familie. Jeg har fået hjælp til at sætte ord på hvad jeg føler og ikke gemme dem til senere brug. Og til at forsøge at stoppe tilspidsede situationer i hjemmet, når der evt skal markeres territorium. Begge dele kan jeg personligt mærke er forbedret. Hvad der virkede bedst for mig i forløbet var at få hjælp til at få ord på følelser og få Simon til at gentage, for virkeligt at se om vi forstod hinanden. Det sværeste for mig var helt klart at modtage pæne ord den dag vi skulle gå rundt om hinanden. Det mest udfordrende var at få Simon til at forstå hvad jeg føler og tænker. Jeg syntes sådan set ikke der var noget der var nemt, men det mest givende undervejs for mig var at se at Simon og jeg, gerne vil os som familie og ægtepar, og vi er klar til at arbejde for det og ikke bare give op, fordi det er den nemmeste udvej. Det var rart med de lange dage hos dig, til rigtigt at kunne fordybe sig. Hjælpen og værktøjerne vi fik hos dig kan fremadrettet hjælpe os begge i tilspidsede situationer i hjemmet og få os til at tale mere sammen om hvad vi ønsker, tænker og føler. Personligt syntes jeg at et intensivt forløb er klart at foretrække, frem for en time en gang imellem.Tusind tak for et godt forløb hos dig, du er et dejligt og omsorgsfuldt menneske. Kærlig hilsen Sandra. Tak for en god dag i onsdags. Jeg har fået hjælp til bedre at sætte ord på de følelser, som jeg tidligere ikke har kunnet og det har afhjulpet og mindsket konflikter. Jeg synes de lange dage og tiden til at kunne fordybe sig i længere samtaler virkede rigtigt godt. Det gjorde at vi kunne nå omkring mange ting og ikke skulle starte forfra over f. eks mange dage spredt ud. Jeg syntes det kunne være svært at sætte ord på nogle følelser og at høre nogle af de ting som gjorde pigerne kede af det. Men på den anden side virkede det også stærkt. Det vigtigste var at få den dybere forståelse for at vi er forskellige og måske i høj grad også, skal give plads til det. Jeg synes jeg har fået nogle gode værktøjer, jeg kan bruge fremadrettet når noget spidser til. Jeg synes de lange sessions, gav rigtig god mening og var god udnyttelse af tiden. Tak for et godt forløb. Simon."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 34 - "Jeg var ganske enkelt nået til et sted i mit liv, hvor jeg var træt af ikke og have det godt, var 30 år, single og følte mig ensom, ked af det og vidste ikke hvor jeg skulle starte eller hvad det handlede om, jeg vidste bare, at jeg ikke kunne klare det selv og fandt derfor frem til Laila. Jeg har helt sikkert fået det jeg søgte. Jeg har igennem de sidste 10-12 år besøgt psykologer, coaches, hypnotisører osv., men hver gang vi nåede ind til det der gjorde ondt, stoppede jeg og jeg følte mig aldrig 100% set og hørt, men Laila gav hun mig modet til at fortsætte og var med mig hele vejen, på den mest ærlige, hjertevarme, omsorgsfulde og ligetil måde. Hun støttede mig, gav mig en masse redskaber og sidst, men ikke mindst, gav hun mig den ro og tro der skulle til, for at jeg turde se de ting i øjnene jeg skulle, for at komme videre, og se fremad i stedet for at hænge i fortiden. Det har uden tvivl været den tro og Laila har haft på, at jeg godt kunne komme ud på den anden side og se fremad. Selv når det så mest sort ud og jeg havde det mest hårdt, så var hun der og gav mig virkelig en følelse og et håb om at jeg var på rette vej. Derudover har det betydet meget for mig, at Laila gav sig tid til mig, hun sad ikke efter en time og sagde, så nu er tiden gået! Hun har aldrig ladet mig tage derfra, uden at hun var sikker på at jeg var klar til det. Uden tvivl – føler mig så tryg hos Laila, og vil til enhver tid søge hendes hjælp, hvis jeg har brug for det. Hun kender min historie og er på ingen måde i tvivl om, at hvis der er nogen der kan hjælpe og støtte mig til og kigge ind i mig, så er det hende. Håber det kan bruges til noget og give nogle andre modet til at søge hjælp hos dig! For det at have haft det forløb hos dig, er ganske enkelt det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er godt klar over at jeg selv har gjort en stor del af arbejdet med mig selv, men jeg var på ingen måde nået hertil, hvis jeg ikke havde lært dig at kende – så selvom jeg har sagt det før, så tusind tak fordi du er som du er."  Læs mere  Læs mindre

Anne Sofie 22 år - "Da jeg kontaktede dig var det hovedsageligt af to grunde. For det første havde jeg rigtig meget dødsangst og blev ved med at tænke at jeg fejlede diverse sygdomme. For det andet var jeg et sted i mit liv, hvor jeg skulle til at beslutte mig for, hvilken retning jeg nu skulle tage i mit liv, og da jeg er en kæmpe tryghedsnarkoman havde jeg svært ved at tage det skridt der skulle tages for at komme videre. Jeg føler, at jeg har fået den hjælp, som jeg havde brug for ved dig. Jeg fik taget skridtet og fik flyttet til København og startede på studie og desuden er jeg blevet meget bedre til at håndtere min angst, når den opstår en gang i mellem. Jeg tror, at det som hjalp mig mest var, hvordan du hjalp mig til at strukturere mine tanker så de gik fra kaos til orden. Desuden synes jeg at du forstår at stille spørgsmål, så jeg kan se mine problemer i et nyt perspektiv, som jeg ikke selv havde tænkt over. Jeg synes desuden at du har en god ro over dig, som gjorde mig tryg ved at fortælle dig ting fra første øjeblik jeg satte mig i stolen overfor dig. Det har betydet meget for mig, at du nogle gange bare har sagt til mig, at jeg var helt okay og at jeg ikke var den eneste, som havde de tanker. Jeg synes, at vi i vores forløb, hvor jeg kom hos dig hver uge fik vendt alle de ting, som jeg havde brug for at tale om. Du gav god mulighed for at jeg selv kunne lægge op til, hvad jeg havde brug for. Desuden vil jeg sige, at du har en meget fin fornemmelse for hvornår du skal stoppe vores samtale. Hvis jeg eksempelvis har været meget ked af det, så venter du til at du er sikker på at jeg er okay også selvom vi måske er gået over tid. Det skaber en stor sikkerhed. Jeg har været meget glad for at få din hjælp gennem en tid, hvor jeg havde det hårdest og jeg vil fortsætte med at komme hos dig når mine problemer virker for uoverskuelige - også selvom jeg nu bor i København. Knus Anne Sofie 22 år "  Læs mere  Læs mindre

Mand 65 år - "1. Jeg ønskede hjælp til at komme ud af en depression/angst mht. En hjerteoperation på UHV Odense. 2. Jeg fik i allerhøjeste grad hjælp og endda en meget HURTIG HJÆLP, Da der ikke gik lang tid, før du øjensynlig fik " afdækket" HVAD der Pinte mig psykisk. 3. Det der hjalp mig bedst var at få SNAKKET OM BEGREBET DØDSANGST OG ANGST FOR AT BLIVE LADT ALENE generelt. 4. Det hjalp mig også utrolig godt at få "åbnet op" for min livshistorie og fortælle den til et positivt lyttende menneske. Her blev der jo også afdækket flere interessante ting bl.a. Fra min barndom og omkring det at håndtere sine følelser, slet ikke vise nogen og korporlig straf. 5. Jeg kan yderligere utrolig godt li den måde du håndterer en samtale på. DU LYTTER MEGET, DER ER EN TRYG ATMOSFÆRE, DU SPØRGER IND TIL- FORMULERER ET SPØRGSMÅL DER RAMMER HELT PERFEKT. DU STILLER SPØRGSMÅL SOM VISER MIG PROBLEMET I ET ANDET LYS! Som jeg måske opfatter det på, eks. Ved at være totalt blokeret af angst eller aggression og NETOP denne taktik giver mig et værktøj til SELV at kunne håndtere dette på hjemmebane og det er SUPER. 6. Ja og så har du de menneskelige evner og den indsigt og erfaring der skal til for at få mennesker til at ÅBNE SIG OP, fordi de føler sig i trygge hænder. Det er rart. Problemerne bliver bare lettere at bære og håndtere. Du udviser empati og det er rart at mærke, super!! 7. Du kommer aldrig med en " løftet pegefinger" det er du for klog til. 8. Jeg føler jeg har fået styr på det jeg ville, på en enorm god og respektfuld måde og det vil jeg gerne sige. TAK for. KH anonym "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 22 år - "Det er svært, at forklare, hvad det er der gør, at jeg har det meget bedre i dag end jeg havde før. Jeg tror, det er de små ting som man lære hos Laila, men som alligevel har en stor betydning. Dét at lære at åbne sig op for andre, og fortælle hvordan man har det, selvom det kræver overvindelse lige inden man siger det. Dét at lære angstens mange ”ansigter” bedre at kende, så man ved hvornår den er der og vide hvordan man bedst håndtere angsten. For mit vedkommende er det, at berolige mig selv og puste ud og bare acceptere, at angsten er der lige nu og vide at den forsvinder igen, for som Laila siger, går der kun en vis tid inden en anden følelse opstår, og den er måske lettere at håndtere. Derudover har jeg lært at sætte mere fokus på hvad jeg har lyst til og brug for, og derefter gøre dem eller sige det til mine nærmeste. Jeg har lært, at jeg har enorm kraft inde i mig som kan styrke min evne til at komme videre. Desuden har jeg lært mere om hvilke følelser jeg havde dengang årsagen til angsten opstod, og det har udfyldt nogle ”huller” fra dengang og fået mig til bedre at forstå hvorfor angsten kom. Alt dette har gjort, at jeg den dag i dag er gladere og alt føles ikke så hårdt og trist som det gjorde dengang. Derfor vil jeg anbefale at andre søger hjælp for dét bare at snakke om det og få en anden, som har mere viden end en selv til at lytte, gør en stor forskel."  Læs mere  Læs mindre

Per 48 år - "Jeg kontakter Laila i sommerferien, efter at have gennemgået et samlivsbrud. Jeg var ramt af stor skyld følelse og meget lavt selvværd primært pga. bruddet, og derved havde jeg udviklet en depression. Allerede ved første samtale i telefon virker Laila meget åben, tillidsfuld og lyttende. Vi aftaler en tid få dage efter. Allerede ved første møde, kunne jeg fortælle hele "min historie" og Laila var lyttende og lod mig bare "læsse af". Ved de efterfølgende konsultationer begyndte Laila ved samtaler, at arbejde sig mere og mere ind i min depression og mit lave selvværd. I starten havde jeg samtaler ca. hver 8-10 dag, i dag er jeg kommet så meget videre at jeg har samtaler hver 6 uge. Laila har en stor ære for at jeg er, hvor jeg er i dag og at jeg har det så godt. Hvor længe jeg vil fortsætte samtalerne ved jeg ikke, men så længe jeg får et boost ved en konsultation, hvor Laila coacher mig og det derved øger min livskvalitet, så vil jeg gøre det. Laila er yderst kompetent og jeg kan på det varmeste anbefale hende til at hjælpe dig videre, på det som nogen gange viser som livets svære og til tider urimelige vej."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 54 - "Jeg valgte, at begynde i terapi hos Laila hurtigt efter at min mand havde forlangt skilsmisse. Jeg kunne intet overskue, havde aldrig prøvet at leve alene og oveni troede og håbede jeg på at han nok "kom til fornuft" Det skete ikke og jeg kunne hurtigt fornemme at jeg havde brug for hjælp til at få styr på alle de følelser og tanker jeg havde både omkring skilsmissen men også om mange andre ting som havde hobet sig op i mig i løbet af de sidste mange år. Laila fik mig til at åbne op og fortælle om ting som jeg aldrig havde snakket med andre om som f.eks. konflikter med min mor, løgne og utroskab og jeg kunne mærke at for hver samtale hos Laila, fik jeg det langsomt bedre og fik troen på, at jeg sagtens kunne klare at leve mit eget liv. Og i dag, hvor der er gået 7 måneder siden skilsmissen og hvor jeg har afsluttet samtalerne hos Laila, kan jeg sige, at uden Lailas hjælp, var jeg ikke nået så langt i mit liv som jeg er i dag. Jeg har det godt og nyder at leve mit eget liv og lære mig selv at kende og jeg tænker ofte på de samtaler jeg havde hos Laila og som bare har hjulpet mig så meget. Jeg håber, at alle der står i en livskrise, kontakter Laila. Jeg ved det hjælper og man kommer videre med sit liv, også selvom det ser håbløst ud lige nu."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.