Vær dig selv...

Skrevet d. 12-4-2017 17:43 af Jonas Borup

Det handler om at kende sig selv, stå ved sig selv, og samtidigt fastholde opmærksomheden på mennesker og liv omkring sig.
 
Det handler om at finde trygheden og gennemslagskraften i sig selv. Trygheden ved at være i enighed, og trygheden ved at skille sig ud. At turde åbne sig, vise sin sårbarhed, være tydelig, tage ansvar og melde ud.
 
Finde ud af hvem vi virkeligheden er, hvad vi indeholder og hvad vi vil. Evne at holde fast og regulere os selv, også når vi er sammen med andre, møder modstand og livet går stærkt... 
 
Det handler også om at forstå grundlæggende eksistentielle temaer som livsvalg, mening, uvished, ansvar, sorg, tab og angst... At forstå forskellen mellem at gå efter den virkelige mening, og det kortvarige kick.
 
Forstå at give slip på traumer, og træde ud af tillærte og unødvendige mønstre. Mønstre der nok engang har virket, og nu fastholder os i at leve vores liv.
 
Terapi og personlig udvikling handler i bund og grund om at finde balancen. Balancen mellem at være tro mod sig selv, tro mod dem omkring sig, tro mod sit liv.......

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.