Jeg er på vej

Skrevet d. 23-9-2016 12:06:33 af Jonas Borup

Jeg er taknemmelig Ikke at livet altid er nemt.. bestemt ikke, heller ikke for mig.. Jeg kender som alle andre til både angst, stress og usikkerhed......

Men i snart 15 år har jeg arbejdet som selvstændig. Først med sårbare unge, og da den energi begyndte at brænde ud, med voksne. Det har været en lige så stor rejse for mig, som jer klienter.

Hvornår har det for mig været tid at give slip på det kendte og trygge? Hvornår har det været tid at træde ud i uvished og turde tro på noget nyt dukker op... Hvad har drevet mig? I alle årene har jeg i bund og grund blot beskæftiget mig med hvad jeg har følt rigtigt...

Hvad har været det sværeste? At give slip, at være i mellemrummene, når noget er følt slut, og noget nyt endnu ikke har taget form... Hvad har været vigtigst? At mærke betydningen af kærlighed og forholdet til min dejlige kæreste Thomas....

Hvad har været den største AHA? At kunsten i virkeligheden er at være den jeg er, uden ego,uden en masse at skulle leve op til, uden kontrol...

At forstå det jeg i virkeligheden kan styre er opmærksomheden på den jeg er, hver eneste dag i både krop og sjæl at nyde det der er.

Selv har jeg stadig en masse at lære, jeg er som alle jer andre blot på vej.