FANG KÆRLIGHEDEN

Skrevet d. 16-7-2017 17:13:36 af Jonas Borup

Oplæg på Rådhuspladsen torsdag den 17. august 2017 kl. 16.00


Som Psykoterapeut oplever jeg mange er fanget i datinglivet og har svært ved at få kærlighedslivet til at fungere. Foruden spændingen og usikkerheden ved at nærme sig og åbne sig for en ny potentiel partner, er meget andet på spil. Seksualitet og vores grundlæggende dyriske drifter, hjertet og kærlighedens nærhed og afstand samt de overbevisning vi lever vores liv efter. Ja, når den indledende dating er forbi, og det hele bliver mere forpligtende udspiller det hele sig igen, nu blot på andre planer. Det hele skal gå op i en højere enhed, og det kan være ganske krævende. Ubalance blot et af stederne påvirker både os selv indadtil og vores evne til at være i nær kontakt udadtil. 


Mød Sexologen og Psykoterapeuten på Rådhuspladsen torsdag under Prideugen, og hør hvordan seksualitet, hjerte og hjerne arbejder sammen i jagten på den eneste ene.


Sexolog Bjørn Dotzauer har stand under Prideugen fra den 15. - 19. august 2017. Torsdag den 17. august kl. 16.00 får han besøg af Psykoterapeut Jonas Borup, og sammen præsenterer det oplægget FANG KÆRLIGHEDEN.

Både før og efter oplægget vil der hertil være rig mulighed for en snak med både Sexolog Bjørn Dotzauer og Psykoterapeut Jonas Borup.

Blot mød op, arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.