Stresscoaching

StresscoachingStresscoaching er en form for coachingforløb, der hjælper psykisk sunde mennesker til at komme af med stress og fremadrettet forebygge det vha. målrettede værktøjer.
I stresscoachingen arbejdes der først og fremmest på at få stressen, der både er en psykisk og fysisk tilstand, ud af kroppen. I et stresscoaching-forløb kommer man trin for trin igennem samtaler, øvelser og værktøjer som sammen kan hjælpe til at blive helt fri af stress, både nu og fremadrettet.
Stresscoaching er ikke almindelig coaching, da det ikke er hensigtsmæssigt for stressede personer. Det er vigtigt at få hjælp fra en der er ekspert i stress, så man får den rette hjælp, de rette øvelser og de rette værktøjer.

Et stresscoaching-forløb er ofte fordelt over 7 sessioner i løbet af 2,5 måned, men bliver naturligvis tilpasset den enkeltes situation. Det er både muligt at finde en stresscoach hvor du møder personligt op i klinikken eller at få stresscoaching online, så du er uafhængig af geografi og evt. kan sidde derhjemme hvis det passer dig bedst.

På gomentor.dk giver vi dig som bruger mulighed for at søge blandt en masse dygtige stresscoaches fordelt over hele landet. Uanset om dine udfordringer skyldes stress på arbejdspladsen, familierelateret stress eller andet, kan stresscoaching ofte være det der skal til for at komme videre. Klik 'Find ekspert' for at finde mentorer med ekspertise i stresscoaching.

Du kan også læse mere om stresshåndtering og stress generelt her.

km fra

Find hjælp til Stresscoaching

Finn Tarpgaard Suzy Bay Smidt Ingrid Aller Claus Sigmann Blaabjerghus. Hos os er der ingen ventetider – vi har altid tid til dig

Stresscoaching

Del dette oplæg med dine venner og netværk