ThetaHealing

af GoMentor

Sidst opdateret 19-8-2020

Reviewer GoMentor

slyngende mønstre i sand med tre sten Hvad er ThetaHealing?

ThetaHealing er en metode, hvor du hurtigt og effektivt opnår det liv, du fortjener. Det er en metode, som er bygget på at forbinde sig med skabelsesenergien med et formål om at opnå fysisk og og følelsesmæssig healing. Det er en energi-healingteknik, der ændrer de programmer, vi har i vores underbevidsthed - programmer, der kan være begrænsende, eller negative overbevisninger, som ændres til støttende og positive overbevisninger. Teknikken blev udviklet af Vianna Stibal, som opdagede, hun kunne heale sin krop efter en spontan forsvinden af kræft. Derfor ville hun lære andre at heale sig selv og opnå bemærkelsesværdige resultater med både sundhed og helbred. Det, mener hun, er muligt gennem theta hjernebølgen, som alle mennesker er påvirkede af, når man sover eller drømmer.

ThetaHealing kan hjælpe dig med at:

  • Finde og ændre overbevisninger
  • Bryde negative tankemønstre
  • Få en større balance i krop og sind
  • Udnytte dit fulde potentiale
  • Opnå succes i livet

Få ThetaHealing hos GoMentor

ThetaHealing er en kombination af terapi, clairvoyance, coaching og healing. Her arbejder thetahealeren med dine blokeringer og overbevisninger, som er med til at forhindre dig at opnå livsglæde og udleve dit fulde potentiale. Ønsker du derfor at opnå noget, der ikke før er lykkedes for dig, kan du få ThetaHealing med en terapeut eller coach med den rette uddannelse her hos GoMentor. Tag kontrollen over dit liv og bryd dine negative tankemønstre og overbevisninger, som står i vejen for din succes i livet.

Få hjælp med ThetaHealing

Helle Sommer
Brug søgning via postnummer

Se udvalgte mentorer nedenfor

 

Få hjælp med ThetaHealing

Helle Sommer
Få hjælp online fra 596 kr./md.

ThetaHealing

Vi samarbejder med



Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.