Talentudvikling

Selvom arbejdsløsheden er stigende i perioder, så er det alment kendt, at manglen på kvalificeret arbejdskraft på sigt er en af de største udfordringer, vi står over for. Den stigende internationalisering betyder, at vi må kæmpe endnu hårdere om de menneskelige ressourcer og organisatoriske kompetencer, men i særdeleshed at virksomhederne skal kæmpe for at udvikle og bevare de særlige talenter

Talentfulde medarbejdere kan have særlige kompetencer inden for ledelse, projektledelse eller være faglige superspecialister og de kan både være ganske unge og nyansatte samt modne og mere erfarne mennesker. Grundlæggende handler talentudvikling om at sikre de rammer, der gør virksomheden i stand til at bevare de medarbejdere, som – måske i vidt forskellige roller – kan have stor indflydelse på virksomhedens udvikling.

En GoMentor partner indenfor talent management kan medvirke til, at virksomheden accelererer udviklingen af de medarbejdere, som har unikke muligheder for at præstere for virksomheden. Partneren kan i samarbejde med virksomheden udarbejde en langtidsplan for en målrettet og strategisk talentudvikling.

 

Definition af Talentudvikling

Talentudvikling handler om at udvikle og lede stjerner, der kan medvirke til medvirkens succes og vækst. Nøglen til fortsat succes ligger således ikke kun i evnen til fastholde medarbejderne i organisationen, men også i at forstå, forvalte og udvikle talenterne optimalt.

Fordele ved Talentudvikling

  • Sikre fastholdelse af talenter
  • Udvikle ”ledestjerner”
  • Udvikle talenter indenfor faglig ekspertise
  • Skabe mere innovation og forandringsevne i virksomheden
  • Forbedre virksomhedens branding
  • Udvikle plan for Strategisk talentudvikling
  • Skabe rammer for dygtig talentledelse

 

 

 

 

 

 

Find hjælp til Talentudvikling

UbU-Coaching v/ Jane Ruberg Larsen Jesper Sloth Iben Bøgeholm Folkmann Martin Schepelern Claus Sigmann
Prøv online terapi gratis i 3 dage