Organisationsudvikling

Ved at bruge en af GoMentors partnere bliver I afklaret med, hvordan i bruger jeres kompetencer bedst.Forløbet tager bl.a. udgangspunkt i en evaluering af jeres egen organisation. Der vil blive diskuteret, hvor parat jeres organisation er til udvikling, og hvor det vil være relevant for jer at gå i gang med udviklingsarbejde. I forløbet får du endvidere helt konkrete idéer, forslag og metoder til, hvordan I udarbejde en velkvalificeret selvevaluering, som afdækker organisationens fremtidige indsatsområder.

Organisationsudvikling er et bredt tema, der kan gribes an på mange måder og enhver virksomhed er unik - derfor vil fokus altid være forskelligt fra gang til gang. Samarbejdet med din virksomhed indledes altid med en grundig afklaring af dine ønsker og virksomhedens behov. Herefter aftaler vi hvordan vi kommer videre, herunder indhold, form, varighed og pris, så du ved præcis hvad du får for pengene.

Virksomheder ved, at de konstant bliver mødt med krav om forandring. Nye tider kræver nye strategier i de organisationer, der vil fastholde sin position. Enten indretter man sig i forhold til situationen, eller man bruger forandringen til sin fordel og skaber noget endnu bedre.I en globaliseret verden skal organisationer inden for alle brancher være manøvredygtige og dynamiske. De organisationer, der kommer længst, er dem, der tilpasser sig til de konstant skiftende og krævende forventninger, de mødes af fra kunder og interessenter.Forandring i organisationer kræver forandring hos mennesker.

 

Definition af Organisationsudvikling

Mangler du en model til at udvikle kvalitet i din organisation kan GoMentor hjælpe dig til at finde en model som kan hjælpe. Ud fra praktiske erfaringer kan GoMentors partner, justere forløbet i forhold til aktuelle udfordringer. Et udviklingsforløb vil indeholde emner, der er vigtige at fokusere på for organisationer, der ønsker at være blandt de bedste.

 

Grunde til Organisationsudvikling

  • Evaluering af jeres organisation
  • Forbedringer af organisationen
  • Optimering af organisationen

 

 

km fra

Find hjælp til Organisationsudvikling

Mads Noer Katja Rose Jesper Schack Clausen Pia Jensen Jannie Kongsfelt

Del dette oplæg med dine venner og netværk