Finansiel frihed

Finansiel frihed er et kraftfuldt begreb, der knytter sig til rigtig mange menneskers ultimative drøm. Men hvor nogle bruger store dele af deres liv på at drømme om finansiel frihed, er der andre der rent faktisk gør noget ved det. Online life coaching via GoMentor.com kan give dig de råd og den træning og støtte der er nødvendig for, at opnå finansiel frihed. For nogle kræver det måske mere arbejde end for andre, men hvis man har en slagplan og en life coach til at hjælpe, vil der altid være håb for en bedre økonomisk fremtid. At blive fri for gæld er kun en del af løsningen. På den anden side er der også tilegnelsen af nye formuer. En life coach kan hjælpe med begge sider af sagen, og hjælpe til, at gøre finansiel frihed til en realitet. 

Grundlæggende tips til at opnå finansiel frihed

Her har du to trin frem imod, at opnå finansiel frihed. Der er simple, men også meget effektive.

 • Håndtering af gæld – Hvis man lærer at håndtere sin gæld og komme af med den, er man kommet langt i forhold til, at opnå finansiel frihed. Det kan både være en svær og rodet proces, afhængig af ens gæld, men en life coach kan hjælpe med teknikker, der gør hele forløbet nemmere. 
 • Lav fornuftige investeringer – Fornuftige investeringer er en anden måde at arbejde effektivt hen imod finansiel frihed. Selvom eliminering af gæld bør være et hovedpunkt i enhver finansiel plan, vil en forøgelse af ens formue – til yderligere investering – være det afgørende for, om man opnår finansiel frihed.

For de der har brug for lidt ekstra hjælp, kan en life coach være en oplagt mulighed. 

Online Life Coaching for finansiel frihed

Hos GoMentor.com ved vi, at den moderne verden er hektisk og at tid er penge. Det er derfor vi har skabt en platform for online life coaching. Vores tilknyttede coaches tilbyder den samme gode vejledning som alle andre coaches, men de er også tilgængelige når det passer dig. Kombinationen af Internettet og life coaching giver dig et effektivt redskab til, at opnå finansiel frihed – et trin af gangen. Selvom alle drømmer om den hurtige vej til penge, er det ikke alle det kan lade sig gøre for. Alligevel kan en life coach hjælpe med at skabe et stærkt fundament for at opnå finansiel frihed.  

Definition af Financiel Frihed

Finansiel frihed indebærer, at man er i stand til at pleje sine behov, uden at man behøver at bekymre sig om penge. For nogle betyder finansiel frihed måske bare at man er gældfri og kan tjene til føden på ærlig vis, imens det for andre indebærer økonomisk succes, og at man er i stand til at nyde de finere ting i livet.

Symptomer på / Grunde til Financiel Frihed 

 • At være økonomisk uafhængig
 • Ikke at skulle bekymre sig om regninger
 • Ikke at skulle leve fra lønseddel til lønseddel
 • At blive gældfri
 • Mindre stress forbundet med penge

Hvad enten du ønsker at opnå økonomisk uafhængighed, eller blot vil undgå at skulle leve på vand og brød sidst på måneden, kan gældsrådgivning være et kraftfuldt redskab der kan hjælpe. Online life coaching via GoMentor.com kan hjælpe dig til, at blive bedre til, at håndtere din gæld. Der er mange ting man kan gøre på egen hånd for at mindske sin gæld, men ekstern assistance kan gøre hele forløbet lettere. For de der overvejer gældsrådgivning – uanset årsagen – er her nogle grundlæggende tips til, hvordan man får sin gæld under kontrol. Efter at du har læst disse tips, kan du lære mere om, hvordan life coaching med gældsrådgivning kan hjælpe dig. 

Grundlæggende tips til gældshåndtering

De fleste har en grundlæggende idé om, hvor meget de skylder væk, men hvis man samler det hele og skriver det sammen, så man har et mere konkret beløb at forholde sig til, gør det mere håndgribeligt. Og det er måske netop derfor, at nogle helst undgår dette. Men ligeså snart man kender sin gælds fulde omfang – uanset hvor stor den er – bør man lægge en plan. Der er mange ting man kan gøre for, at reducere den månedlige ydelse, men det tager tid og kan også være dyrt. Nogle kan måske lave planer for hvordan man nedbringer sin gæld på egen hånd, men der er ikke noget i vejen med, at få hjælp fra en coach. 

Online Life Coaching for gældsrådgivning

Gæld – hvad enten man kender det fulde omfang eller ej – kan være et ømtåleligt punkt for mange. Det er en af grundende til, at vi har udarbejdet en platform for online life coaching med gældsrådgivning. Ved at kommunikere via GoMentor.com, kan personer der har gæld få råd, information og støtte til at kunne håndtere deres gæld en gang for alle. Der er ikke noget der slår følelsen af at være gældfri. Det er en drøm for rigtig mange mennesker. Online life coaching kan give den fornødne hjælp, der kan være med til at gøre drømmen til virkelighed. Det er ikke svært at lære at håndtere sin gæld, men hvis man har en, der kan vejlede undervejs, bliver det endnu nemmere. 

Definition af Gældsrådgivning

Gældsrådgivning dækker over de metoder og begreber der kan hjælpe en til, at reducere og på lang sigt eliminere sin gæld, uden at gå bankerot. Life coaching kan være et værdifuldt værktøj til at håndtere sin gæld mere fornuftigt.

Symptomer på / Grunde til Gældsrådgivning 

 • Afbetaling af gæld
 • At leve uden gæld
 • Studielån
 • Kreditkortgæld
 • Sammenlægning af gæld
km fra

Find hjælp til Finansiel frihed

Suzanne Hyldahl Annelise Lindum Marlene Hyldgaard Koch Jette Krøigaard Hanne Lise Bjertnes

Del dette oplæg med dine venner og netværk